Wykaz posterów wraz z numeracją
P. 1Wojciech Bąba, Krzysztof Gediga, Hazem Kalaji, Urszula PiszczChlorophyll fluorescence as a prognostic tool for nutritional disorders in white lupine (Lupinus albus l.).
P. 2Jakub Bekier, Elżbieta Jamroz, Andrea Kałuża-Haładyn, Irmina Ćwieląg-Piasecka, Magdalena Debicka, Andrzej KocowiczChanges in the content of selected micronutrients during the composting of biomass from Salix viminalis L.
P. 3Ewa Błońska, Marta Kempf, Jarosław LasotaWoody debris as a (...)
https://ingos.upwr.edu.pl/nauka/konferencje--seminaria/mikroelementy/postery
Program Sympozjum
Środa 22 czerwca 2022 r.18.00-20.00 Spotkanie integracyjne, UP we Wrocławiu, budynek Centrum Dydaktyczno-Naukowego, Wrocław pl. Grunwaldzki 24a
Czwartek 23 czerwca 2022 r.
Temat przewodni: Mikroelementy w rolnictwie
9.00-9.15 Otwarcie Sympozjum - Aula im. Jana Pawła II - budynek Centrum Dydaktyczno-Naukowego, pl. Grunwaldzki 24a
9.15-10.45 Sesja poświęcona dorobkowi naukowemu prof. Zofii Spiak
10.45-11.15 Przerwa kawowa
11.15-12.45 Sesja plenarna
Ismail Cakmak: (...)
https://ingos.upwr.edu.pl/nauka/konferencje--seminaria/mikroelementy/program
Rada Programowa dla kierunku Technologia i Organizacja Gastronomii
Przewodniczący: dr hab. Grażyna Krasnowska, prof. uczelni
Członkowie:
dr hab. Aleksandra Zambrowicz, prof. uczelni
dr hab. Elżbieta Rytel, prof. uczelni
dr inż. Danuta Figurska-Ciura
dr inż. Dominika Mazurkiewicz
dr inż. Maciej Bienkiewicz
przedstawiciel studentów – Michał Smorczewski
przedstawiciele otoczenia gospodarczego – Zbigniew Koźlik (szef kuchni w Hotelu HP Park Plaza, Wrocław)
Rafał Grzegorzek (...)
https://wbinoz.upwr.edu.pl/studia/rady-programowe/technologia-i-organizacja-gastronomii
prof. dr hab. inż. Mirosław Anioł
dr hab. Agnieszka Bartmańska
dr inż. Łukasz Bobak
dr inż. Hanna Boruczkowska
dr inż. Tomasz Boruczkowski
prof. dr hab. Józefa Chrzanowska
dr inż. Ewa Tomaszewska-Ciosk
dr hab. Anna Dąbrowska
dr inż. Monika Dymarska
dr inż. Elżbieta Gębarowska
dr hab. Inż. Anna Gliszczyńska, profesor uczelni
dr hab. Inż. Witold Gładkowski, profesor uczelni
mgr inż. Jakub Grzeszczuk
prof. dr hab. inż. Ewa Huszcza
dr hab. inż. Tomasz Janeczko, profesor uczelni
dr inż. Anna (...)
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/lista-zdobywcow-patentow--swieto-upwr--listopad-2020
Dokumenty patentowe odebrali:
dr hab. Mirosław ANIOŁ, prof. nadzw.
dr Joanna BAJZERT
prof. dr hab. Jacek BANIA
dr Agnieszka BARTMAŃSKA
prof. dr hab. inż. Jerzy BIENIEK
dr inż. Łukasz BOBAK
dr hab. inż. Robert BODKOWSKI
dr inż. Hanna BORUCZKOWSKA
dr inż. Tomasz BORUCZKOWSKI
prof. dr hab. Józefa CHRZANOWSKA
dr inż. Gabriel CZACHOR
dr Anna DĄBROWSKA
dr inż. Marcin DĘBOWSKI
prof. dr hab. Zbigniew Dobrzański
dr inż. Wioletta Drożdż
Monika Dymarska
Prof. dr hab. inż. Adam Figiel
dr Elżbieta (...)
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/lista-zdobywcow-patentow-2016
SKŁAD RADY NAUKOWEJ DYSCYPLINY TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIA od 01.07.2024 r.
A. Członkowie rady z tytułem profesora i stopniem doktora habilitowanego uprawnieni do głosowania we wszystkich sprawach, którzy spełniają warunki określone w § 21 i 129 Statutu UPWr:
1. Prof. dr hab. Agnieszka Kita – przewodnicząca
2 Dr hab. Anna Dąbrowska, profesor uczelni – z-ca przewodniczącej
3. Prof. dr hab. Mirosław (...)
https://wbinoz.upwr.edu.pl/nauka/rady-dyscypliny/technologia-zywnosci-i-zywienia/sklad-rady-dyscypliny
Ta strona wykorzystuje pliki cookies własne w celu zapewnienia prawidłowego jej działania. Te pliki cookies pozostaną aktywne zawsze, nie ma możliwości wyboru w tym zakresie, ponieważ są to pliki cookies, dzięki którym strona funkcjonuje w prawidłowy sposób. W tych plikach cookies zapisana zostanie informacja o ustawieniach plików cookies użytkownika. Dodatkowo wykorzystywane są pliki cookies podmiotów trzecich w celu korzystania z narzędzi zewnętrznych. Więcej informacji w polityce prywatności.