Wyszukiwarka

wyszukiwanie zaawansowane

https://upwr.edu.pl/badania/wiodace-zespoly-badawcze/zywnosc-funkcjonalna-pochodzenia-roslinnego-plants4food/zespol/dr-inz-igor-turkiewicz-5.html
Potencjalne wykorzystanie owoców pigwowca (Chaenomeles spp.) w otrzymaniu innowacyjnych produktów o zaprogramowanych właściwościach prozdrowotnych.
https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/doktoraty-habilitacje/postepowania-doktorskie/igor-piotr-turkiewicz-10.html
Znają się od liceum. Razem skończyli studia na technologii żywności i żywienia. Teraz pracują w jednym zespole jako doktoranci Wydziału Biotechnologii i Nauk o Żywności pod okiem prof. Anety Wojdyło. Wspólnie wyjeżdżają na staże zagraniczne, gdzie poznają nowe metody badawcze i uczą się pracować w międzynarodowym środowisku.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/naukowy-dream-team-karolina-tkacz-i-igor-turkiewicz-3562.html

https://upwr.edu.pl/badania/doktoranci/obrony-doktoratow/mgr-inz-igor-piotr-turkiewicz-13-wrzesnia-2022-r--41.html
Za działalność w SKN: Wawrzyniak Joanna  Knap Ewa Owczarz Martyna  Baran Jeremi  de Bever Piotr Kulik Adrian  Stuła Tomasz  Robak Marcin  Budzyński Tadeusz  Habiera Kamila  Aniśkiewicz Marcelina  Tokarczuk Monika  Wójcik Paulina  Mucha Wiktoria  Klukowska Izabela  Kaźmierczak Joanna Skarbek Małgorzata Smandek Agnieszka  Władyka Olga  Kosiorowska Katarzyna  Golos Monika  Pilarska Kinga  Szczepańska Klaudia  Tkacz Karolina  Kosieradzka Justyna  Turkiewicz Igor  Bigus Anita  Gajewska (...)
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/lista-studentow-nagrodzonych-na-xvi-dniu-aktywnosci-studenckiej-6122017-r

https://upwr.edu.pl/wspolpraca/projekty/narodowe-centrum-nauki/preludium/preludium-21-23.html
W VI edycji konkursu Młode Talenty dwoje naukowców z Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu zostało laureatami – Igor Turkiewicz w kategorii sukces naukowy, a Agnieszka Krawczyk-Łebek w kategorii sukces w zakresie innowacji.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/mamy-mlode-talenty-3814.html
Karolina Tkacz i Igor Turkiewicz – magistranci prof. Anety Wojdyło z Wydziału Biotechnologii i Nauk o Żywności – zdobyli „Diamentowe Granty”, czyli 220 tys. zł na badania i własne wynagrodzenie.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/diamentowe_granty_dla_studentow_upwr-312.html
W nauce obok samej nauki najważniejsze są kontakty. Ich budowaniu służy program wsparcia wymiany stypendialnej PROM. W tym roku skorzystali z niego Karolina Tkacz, Igor Turkiewicz i Tomasz Noszczyk.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/prom-jak-to-sie-robi-w-ameryce-3361.html

https://upwr.edu.pl/wspolpraca/projekty/diamentowy-grant/diamentowy-grant-vii-1.html

Rezultaty: 1 - 10 z 6 podstron