Wyszukiwarka

wyszukiwanie zaawansowane

https://wbihz.upwr.edu.pl/wydzial/struktura-wydzialu/katedra-genetyki/badania-naukowe/analysis-of-epistasis-by-model-dimensionality-reduction-10.html

https://wbihz.upwr.edu.pl/wydzial/struktura-wydzialu/katedra-genetyki/projekty/nadir-4.html
Wykorzystanie zwierząt w celach naukowych i edukacyjnych Wydział Biologii i Hodowli Zwierząt Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu jestwpisany pod numerem 0058 do Rejestru Użytkowników zwierząt wykorzystywanychw procedurach, o których mowa w art. 3 Ustawy z dnia 15 stycznia 2015 roku (Dz.U. 2021poz. 1331, 2338) o ochronie zwierząt wykorzystywanych do celów naukowychi edukacyjnych. Zgodnie z Ustawą z dnia 15 stycznia 2015 roku o ochronie zwierząt wykorzystywanychdo celów naukowych i (...)
https://wbihz.upwr.edu.pl/nauka/wykorzystanie-zwierzat-w-celach-naukowych-i-edukacyjnych
Nagrody specjalne Za uzyskanie najwyższej liczby cytowań w skali uczelni prof. dr hab. Adam Figiel prof. dr hab. inż. Jan Oszmiański prof. dr hab. inż. Aneta Wojdyło Za uzyskanie stopnia doktora habilitowanego przed ukończeniem 35. roku życia dr hab. Krzysztof Grzymajło, profesor uczelni dr hab. inż. Jan Kazak, profesor uczelni dr hab. inż. Piotr Krajewski, profesor uczelni dr hab. inż. Paulina Nowicka, profesor uczelni dr hab. Aleksandra Pawlak, profesor uczelni dr hab. inż. Daniel (...)
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/lista-nagrodzonych--swieto-upwr--listopad-2020

https://wbihz.upwr.edu.pl/wydzial/struktura-wydzialu/katedra-genetyki/projekty/resolving-genetic-predisposition-to-clinical-mastitis-based-on-whole-genome-sequences-of-32-cows-2.html

https://upwr.edu.pl/badania/wiodace-zespoly-badawcze/zywnosc-i-zdrowie-foodhealth/projekty/ocena-wlasciwosci-przeciwutleniajacych-w-dostepnych-na-rynku-klarownych-metnych-i-przecierowych-sokach-i-nektarach-jablkowych-9.html

https://upwr.edu.pl/badania/wiodace-zespoly-badawcze/zywnosc-i-zdrowie-foodhealth/projekty/okreslenie-skladu-chemicznego-wlasciwosci-prozdrowotnych-i-aktywnosci-przeciwutleniajacej-owocow-gruszy-pospolitej-pyrus-communis-l--10.html
Rada Programowa dla grupy kierunków Technologia żywności i żywienie człowieka, Zarządzanie Jakością i Analiza Żywności Przewodniczący: dr inż. Joanna Chmielewska, prof. uczelni Członkowie:    dr hab. Grażyna Krasnowska, prof. uczelni dr hab. Witold Gładkowski, prof. uczelni dr hab. Joanna Kolniak-Ostek, prof. uczelni dr hab. Elżbieta Rytel, prof. uczelni prof. dr hab. Joanna Wyka dr inż. Xymena Połomska dr inż. Anna Salejda dr inż. Agata Wojciechowicz-Budzisz przedstawiciele (...)
https://wbinoz.upwr.edu.pl/studia/rady-programowe/technologia-zywnosci-i-zywienie-czlowieka--zarzadzanie-jakoscia-i-analiza-zywnosci

https://upwr.edu.pl/wydarzenia/wyklad-archeogenetyka--jak-antyczne-dna-rzuca-nowe-swiatlo-na-stare-epidemie--191.html
Doktorantka Szkoły Doktorskiej UPWr Joanna Najder bada symulacje orbit i globalnych parametrów geodezyjnych dla przyszłych geodezyjnych misji satelitarnych.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/cel-usprawnic-przyszle-geodezyjne-misje-satelitarne-3914.html

Rezultaty: 1 - 10 z 67 podstron

  • 1
  • 2
  • 3
  • 67