Wyszukiwarka

wyszukiwanie zaawansowane

https://upwr.edu.pl/badania/wiodace-zespoly-badawcze/biotechnologia-dla-zycia-i-przemyslu-biotechlife/zespol/prof-dr-hab-inz-waldemar-rymowicz-15.html

https://upwr.edu.pl/wspolpraca/oferta-dla-biznesu/oferta-biznesowa/ochrona-srodowiska-12.html

https://upwr.edu.pl/wspolpraca/oferta-dla-biznesu/oferta-biznesowa/badania-mikroorganizmow-8.html
SKŁAD RADY DZIEKAŃSKIEJ WYDZIAŁU BIOTECHNOLOGII I NAUK O ŻYWNOŚCI od 1.09.2024 1.       Dr hab. inż. Barbara Żarowska – przewodnicząca rady 2.       Dr inż. Joann Chmielewska, prof. uczelni 3.       Dr. inż. Maciej Bienkiewicz, prof. uczelni 4.       Dr hab. Anna Dąbrowska, prof. uczelni 5.       Prof. dr hab. inż. Zbigniew Lazar 6.       Prof. dr hab. inż.  Anna Gliszczyńska 7.       Prof. dr hab. inż. Joanna Kawa - Rygielska 8.       Prof. dr hab. inż. Waldemar Rymowicz 9.       Dr hab. (...)
https://wbinoz.upwr.edu.pl/wydzial/rada-dziekanska/sklad-rady-dziekanskiej

https://upwr.edu.pl/wspolpraca/oferta-dla-biznesu/oferta-biznesowa/przemysl-poza-spozywczym-28.html
SKŁAD RADY NAUKOWEJ DYSCYPLINY BIOTECHNOLOGIA od 01.07.2024 r. 1.      Prof. dr hab. inż. Zbigniew Lazar – przewodniczący  2.      Prof. dr hab. inż. Anna Gliszczyńska -z-ca przewodniczącego   3.      Prof. dr hab. inż. Ewa Huszcza 4.      Prof. dr hab. Teresa Olejniczak 5.      Prof. dr hab. inż. Waldemar Rymowicz 6.      Prof. dr hab. inż. Anita  Rywińska 7.      Dr hab. Agnieszka Bartmańska, profesor uczelni 8.      Dr hab. inż. Filip Boratyński, profesor uczelni  9.      Dr hab. inż. (...)
https://wbinoz.upwr.edu.pl/nauka/rady-dyscypliny/biotechnologia/sklad-rady-dyscypliny
Numer oferty:  09/2020/KBiMŻ  Nazwa rozwiązania:  Wykorzystanie szczepu drożdży Yarrowia lipolytica S-6 w produkcji drożdży paszowych z makuchów rzepakowych Opis rozwiązania: Oferowana technologia oparta jest o produkcję drożdży paszowych na pożywce z makuchów rzepakowych. Proces produkcji biomasy drożdży jest bardzo prosty i przyjazny dla środowiska.  Zastosowanie oferowanej technologii: Wyprodukowana biomasa drożdży Y. lipolytica S-6 (szczep wyizolowany przez Twórców) na makuchach może (...)
https://upwr.edu.pl/wspolpraca/oferta-dla-biznesu/oferta-technologiczna/drozdze-paszowe-z-makuchow-rzepakowych
Numer oferty:  10/2020/TŻ  Nazwa rozwiązania:  Wykorzystanie szczepu drożdży Yarrowia lipolytica S-6 w produkcji drożdży paszowych z makuchów z pestek dyni Opis rozwiązania: Oferowana technologia oparta jest o produkcję drożdży paszowych na pożywce z makuchów z pestek dyni. Proces produkcji biomasy drożdży jest bardzo prosty i przyjazny dla środowiska.  Zastosowanie oferowanej technologii: Wyprodukowana biomasa drożdży Y. lipolytica S-6 (szczep wyizolowany przez Twórców) na makuchach może (...)
https://upwr.edu.pl/wspolpraca/oferta-dla-biznesu/oferta-technologiczna/drozdze-paszowe-z-makuchow-z-pestek-dyni

https://upwr.edu.pl/badania/doktoranci/obrony-doktoratow/mgr-paulina-sliwka-21-01-2022-r--21.html

https://upwr.edu.pl/badania/doktoranci/obrony-doktoratow/mgr-inz-pawel-korzeniowski-16-01-2024-r--131.html

Rezultaty: 1 - 10 z 9 podstron