Nagrody w dziedzinie dydaktycznej I, II i III stopnia indywidualne i zespołowe:
Urszula Ambroziak
Dr Wiesław Bielas
Prof. Jerzy Bieniek
Dr Anna Bocheńska-Skałecka
Dr Filip Boratyński
Dr Anna Chojnacka
Dr hab. Aleksander Chrószcz, prof. UPWr
Dr hab. Kazimierz Ćmielewski, prof. UPWr
Dr Jolanta Dąbrowska
Dr Grzegorz Dejneka
Dr Arkadiusz Dyjakon
Agnieszka Gałek
Dr hab. Witold Gładkowski
Dr Piotr Gołuch
Dr hab. Aleksandra Halarewicz, prof. UPWr
Igor Jankowski
Dr Grzegorz Jóźków (...)
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/lista-wszystkich-nagrodzonych
SKŁAD RADY NAUKOWEJ DYSCYPLINY TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIA od 01.07.2024 r.
A. Członkowie rady z tytułem profesora i stopniem doktora habilitowanego uprawnieni do głosowania we wszystkich sprawach, którzy spełniają warunki określone w § 21 i 129 Statutu UPWr:
1. Prof. dr hab. Agnieszka Kita – przewodnicząca
2 Dr hab. Anna Dąbrowska, profesor uczelni – z-ca przewodniczącej
3. Prof. dr hab. Mirosław (...)
https://wbinoz.upwr.edu.pl/nauka/rady-dyscypliny/technologia-zywnosci-i-zywienia/sklad-rady-dyscypliny
prof. dr hab. inż. Bernard Kontny
–
dziekan
dr hab. inż. Daniel Garlikowski
–
przewodniczący Komitetu Organizacyjnego
mgr inż. Halina Dzieżyc
–
sekretarz
dr hab. inż. Ryszard Pokładek
–
prezes Zrzeszenia Absolwentów Wydziału
dr hab. inż. Maria Hełdak
prof. dr hab. Edward Hutnik
dr hab. Wojciech Jakubowski
dr hab. inż. arch. Aleksandra Lis
mgr Agnieszka Musik
dr hab. inż. Witold Rohm, prof. nadzw.
dr hab. inż. Tomasz Tymiński
https://wiksig.upwr.edu.pl/wydzial/historia--misja-i-strategia/65-lat-wydzialu/komitet-organizacyjny
W VI edycji konkursu Młode Talenty dwoje naukowców z Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu zostało laureatami – Igor Turkiewicz w kategorii sukces naukowy, a Agnieszka Krawczyk-Łebek w kategorii sukces w zakresie innowacji.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/mamy-mlode-talenty-3814.html
Ta strona wykorzystuje pliki cookies własne w celu zapewnienia prawidłowego jej działania. Te pliki cookies pozostaną aktywne zawsze, nie ma możliwości wyboru w tym zakresie, ponieważ są to pliki cookies, dzięki którym strona funkcjonuje w prawidłowy sposób. W tych plikach cookies zapisana zostanie informacja o ustawieniach plików cookies użytkownika. Dodatkowo wykorzystywane są pliki cookies podmiotów trzecich w celu korzystania z narzędzi zewnętrznych. Więcej informacji w polityce prywatności.