Wyszukiwarka

wyszukiwanie zaawansowane
Analiza potencjału biologicznego ekstraktu polifenolowego ze skórek Punica granatum L. na szczurzym modelu zespołu metabolicznego
https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/doktoraty-habilitacje/postepowania-doktorskie/joanna-niewiadomska-34.html
Wydziałowe Kolegium Elektorów - kadencja 2024-2028
https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/uczelniana-komisja-wyborcza/komunikaty-uczelnianej-komisji-wyborczej/kadencja-2023-2027/komunikat-nr-102024-uczelnianej-komisji-wyborczej-10.html

https://wiksig.upwr.edu.pl/wydzial/struktura/instytut-inzynierii-srodowiska/jednostki/laboratorium-badan-srodowiskowych-7.html

https://wbihz.upwr.edu.pl/wydzial/struktura-wydzialu/katedra-genetyki/badania-naukowe/estimation-of-snp-effects-underlying-traits-routinely-recorded-in-dairy-cattle-9.html

https://wbihz.upwr.edu.pl/wydzial/struktura-wydzialu/katedra-genetyki/badania-naukowe/search-for-mutations-causal-for-the-variation-of-quantitive-traits-based-on-bovine-genome-sequence-4.html
Podczas Święta sera i wina w Centrum Produktu Regionalnego UPWr będzie można zwiedzić serowarnię i zobaczyć, jak wytwarza się sery rzemieślnicze. W tajniki tego procesu wprowadzać będzie dr Marek Szołtysik z Katedry Rozwoju Funkcjonalnych Produktów Żywnościowych.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/zapraszamy-do-zwiedzania-serowarni-4132.html

https://wiksig.upwr.edu.pl/studia/opiekunowie-lat-i-kierunkow-studiow/bioeconomy-8.html

https://wiksig.upwr.edu.pl/nauka/seminarium-srodowiskowe/11-czerwca-2021-r-wplyw-obserwowanego-ocieplenia-klimatu-na-zmiany-terminow-faz-rozwojowych-roslin-27.html

https://upwr.edu.pl/badania/wiodace-zespoly-badawcze/zywnosc-i-zdrowie-foodhealth/projekty/czynniki-ksztaltujace-jakosc-winogron-i-win-11.html

https://upwr.edu.pl/badania/wiodace-zespoly-badawcze/zywnosc-i-zdrowie-foodhealth/projekty/przeciery-nektary-i-soki-jablkowe-o-wysokiej-wartosci-prozdrowotnej-8.html

Rezultaty: 91 - 100 z 67 podstron

  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 67