Nagrody specjalne
Za uzyskanie najwyższej liczby cytowań w skali uczelni
prof. dr hab. Adam Figiel
prof. dr hab. inż. Jan Oszmiański
prof. dr hab. inż. Aneta Wojdyło
Za uzyskanie stopnia doktora habilitowanego przed ukończeniem 35. roku życia
dr hab. Krzysztof Grzymajło, profesor uczelni
dr hab. inż. Jan Kazak, profesor uczelni
dr hab. inż. Piotr Krajewski, profesor uczelni
dr hab. inż. Paulina Nowicka, profesor uczelni
dr hab. Aleksandra Pawlak, profesor uczelni
dr hab. inż. Daniel (...)
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/lista-nagrodzonych--swieto-upwr--listopad-2020
Listy gratulacyjne rektorowi prof. Jarosławowi Bosemu przysłali:
Prof. Jerzy Przyborowski, rektor Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie
Prof. Jan Udała z Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie
Prof. Krzysztof Formicki, dziekan Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie
Prof. Piotr Ponikowski, rektor Uniwersytetu Medycznego im. Piastów Śląskich we Wrocławiu
Prof. Jacek Chodorowski z Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej w Lublinie
Prof. (...)
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/listy-gratulacyjne-2022
Gabinet dietetyki i higieny pasz
Kontakt
50-366 Wrocław pl. Grunwaldzki 47
dr hab. Piotr Sławuta, prof. uczelni tel. 71 320-5362 e-mail: piotr.slawuta@upwr.edu.pl
Konsultacje w zakresie:
dietetyki i żywienia chorych zwierząt – psów i kotów
żywienia zdrowych psów i kotów
W zakres konsultacji wchodzą:
oszacowanie zapotrzebowania na podstawowe składniki odżywcze (energia, białko, tłuszcz itp.)
dobranie diety komercyjnej adekwatnie do istniejącej choroby oraz stanu zdrowia zwierzęcia
https://kliniki.upwr.edu.pl/interna/dla-wlascicieli/gabinet-dietetyki-i-higieny-pasz
Ta strona wykorzystuje pliki cookies własne w celu zapewnienia prawidłowego jej działania. Te pliki cookies pozostaną aktywne zawsze, nie ma możliwości wyboru w tym zakresie, ponieważ są to pliki cookies, dzięki którym strona funkcjonuje w prawidłowy sposób. W tych plikach cookies zapisana zostanie informacja o ustawieniach plików cookies użytkownika. Dodatkowo wykorzystywane są pliki cookies podmiotów trzecich w celu korzystania z narzędzi zewnętrznych. Więcej informacji w polityce prywatności.