Soil management effects on soil organic matter properties and carbon sequestration (SOMPACS). Kierownik: prof. dr hab. Jerzy Weber. EJP SOIL. Okres realizacji: 2022-2024.
Denudacja andosoli i rozwój krajobrazu południowo-wschodniej Islandii w ujęciu badań interdyscyplinarnych. Kierownik: dr Jarosław Waroszewski. NCN OPUS 20. Okres realizacji: 08.06.2021 - 07.06.2024
Rola plastydowej oksydazy końcowej (PTOX) w aklimatyzacji roślin do stresów abiotycznych. Kierownik: dr Piotr Stępień. NCN (...)
https://ingos.upwr.edu.pl/nauka/projekty/projekty-pracownikow-instytutu
Miejsca realizacji praktyk studentów kierunku Technologia i organizacja gastronomii, do roku akademickiego 2022/2023
"IMPED" Restauracja "Pod Kasztanami" Nysa"Karmazyn Bis" Joanna Pierz, Wrocław"Papa Bar" AW DORADZTWO Sp. z o.o. we Wrocławiu4HOPS Cycling pub, WrocławA&J Company "Pizza Station" WrocławAC Hotel by Marriott WrocławAdmi Spółka z o.o. Gastronomia, WrocławAmRest sp. z o.o. WrocławANDRZEJ FRYMAT PARTNER, GajkówArkadia Restauracja Hotel Aleksandra Główka, Jelcz LaskowiceArt (...)
https://wbinoz.upwr.edu.pl/wspolpraca/praktykodawcy/technologia-i-organizacja-gastronomii
Ta strona wykorzystuje pliki cookies własne w celu zapewnienia prawidłowego jej działania. Te pliki cookies pozostaną aktywne zawsze, nie ma możliwości wyboru w tym zakresie, ponieważ są to pliki cookies, dzięki którym strona funkcjonuje w prawidłowy sposób. W tych plikach cookies zapisana zostanie informacja o ustawieniach plików cookies użytkownika. Dodatkowo wykorzystywane są pliki cookies podmiotów trzecich w celu korzystania z narzędzi zewnętrznych. Więcej informacji w polityce prywatności.