Wyszukiwarka

wyszukiwanie zaawansowane

https://upwr.edu.pl/studia/studencka-aktywnosc/kola-naukowe/skn-na-wydziale-medycyny-weterynaryjnej/skn-biotechnologii-weterynaryjnej-refectio/skn-biotechnologii-weterynaryjnej-refectio-1.html
Administracja Jan Bednarczyk – Burmistrz Miasta i Gminy Radków Magdalena Bednarska-Wajerowska – Dyrektor Departamentu Funduszy Europejskich Dariusz Chmura – Burmistrz Wołowa, Przewodniczący Konwentu Burmistrzów i Wójtów Walery Czarnecki – Starosta Lubański Paweł Czyszczoń – Dyrektor Wydziału Obszarów Wiejskich Rafał Dutkiewicz – Prezydent Miasta Wrocławia Zbigniew Dynak – Dyrektor Departamentu Rozwoju Regionalnego UM Roman Kaczmarczyk – Burmistrz Lądka-Zdroju Czesław Kręcichwost – Radny (...)
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/rada-programowa-zielonej-doliny
Numer oferty:  02/2020/TŻ  Nazwa rozwiązania:  Sposób wytwarzania obranych, podgotowanych bulw ziemniaka, pakowanych próżniowo, odmian o kolorowym miąższu, takim jak czerwony, purpurowy czy fioletowy o stabilnym, korzystnym zabarwieniu, nadających się do przechowywania chłodniczego  Opis rozwiązania: Produkcja obranych, konserwowanych ziemniaków przeznaczonych do przechowywania chłodniczego stwarza szereg problemów związanych, zarówno z zahamowaniem ciemnienia miąższu bulw ale i ich (...)
https://upwr.edu.pl/wspolpraca/oferta-dla-biznesu/oferta-technologiczna/kolorowe-ziemniaki-pakowane-prozniowo
Numer oferty:  04/2020/TŻ  Nazwa rozwiązania:  Sposób wytwarzania koncentratu do sporządzania pyz na bazie suszu z ziemniaka surowego, odmian o kolorowym miąższu, takim jak czerwony, purpurowy czy fioletowy, o stabilnym i korzystnym zabarwieniu ugotowanej potrawy odpowiadającym użytemu surowcowi oraz o typowych cechach organoleptycznych pyz ziemniaczanych  Opis rozwiązania: Istotą proponowanego rozwiązania jest sposób wytwarzania koncentratu do sporządzania pyz na bazie suszu z ziemniaka (...)
https://upwr.edu.pl/wspolpraca/oferta-dla-biznesu/oferta-technologiczna/kolorowe-pyzy-ziemniaczane-koncentrat

https://upwr.edu.pl/badania/wiodace-zespoly-badawcze/biokataliza-i-aktywnosc-biologiczna-bioactiv/badania/izolowanie-i-enzymatyczne-modyfikacje-reszt-acylowych-fosfolipidow-zoltka-jaja-kurzego-15.html
w sprawie powołania Komisji ds. oceny projektów Budżetu Partycypacyjnego dla pracowników i studentów
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-ws-powolania-komisji/2022-rok/zarzadzenie-nr-182022k-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-14-lutego-2022-roku-18.html
w sprawie powołania komisji konkursowej dokonującej wyboru na stanowisko adiunkta w grupie pracowników badawczo-dydaktycznych w Katedrze Immunologii, Patofizjologii i Prewencji Weterynaryjnej
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-ws-powolania-komisji/2022-rok/zarzadzenie-nr-1242022k-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-30-sierpnia-2022-roku-124.html
w sprawie powołania komisji przetargowej w celu wyłonienia najemcy pod ustawienie automatu do gorących napojów w budynku Wydziału Biotechnologii i Nauk o Żywności przy ul. Chełmońskiego 37 we Wrocławiu
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-ws-powolania-komisji/2022-rok/zarzadzenie-nr-442022k-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-25-kwietnia-2022-roku-44.html
w sprawie powołania komisji konkursowej dokonującej wyboru na dwa stanowiska adiunkta w grupie pracowników badawczo-dydaktycznych w Katedrze Technologii Owoców, Warzyw i Nutraceutyków Roślinnych
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-ws-powolania-komisji/2022-rok/zarzadzenie-nr-1012022k-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-28-lipca-2022-roku-102.html
w sprawie powołania komisji konkursowej dokonującej wyboru na stanowisko asystenta w grupie pracowników dydaktycznych w Instytucie Hodowli Zwierząt
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-ws-powolania-komisji/2022-rok/zarzadzenie-nr-1062022k-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-1-sierpnia-2022-roku-107.html

Rezultaty: 1071 - 1080 z 152 podstron

  • 1
  • 107
  • 108
  • 109
  • 152