Wyszukiwarka

wyszukiwanie zaawansowane

https://upwr.edu.pl/studia/studencka-aktywnosc/kola-naukowe/skn-na-wydziale-biotechnologi-i-nauk-o-zywnosci/skn-kuchni-molekularnej/skn-kuchni-molekularnej-1.html
w sprawie wprowadzenia zmian do zarządzenia nr 22/2022/K Rektora Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu z dnia 10 marca 2022 roku w sprawie ustalenia składów Wydziałowych Komisji ds. Zapewnienia Jakości Kształcenia w Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu na kadencję do 31 stycznia 2025 roku
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-ws-powolania-komisji/2023-rok/zarzadzenie-nr-2372023k-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-5-pazdziernika-2023-roku-243.html
elektorzy w kadencji 2020-2024
https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/uczelniana-komisja-wyborcza/komunikaty-uczelnianej-komisji-wyborczej/kadencja-2019-2023/komunikat-nr-42020-uczelnianej-komisji-wyborczej-11.html
Prof. Anna Michalska-Ciechanowska z Katedry Technologii Owoców, Warzyw i Nutraceutyków Roślinnych UPWr wraz partnerami pracuje nad innowacyjnymi sposobami wykorzystania organicznych odpadów poprodukcyjnych przemysłu olejarskiego i serowarskiego.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/jak-madrze-zagospodarowac-odpady-przemyslowe-pracuja-nad-tym-naukowcy-upwr-3764.html

https://upwr.edu.pl/studia/studencka-aktywnosc/kola-naukowe/skn-na-wydziale-biotechnologi-i-nauk-o-zywnosci/skn-q-jakosci-zywnosci/skn-q-jakosci-zywnosci-1.html

https://biblioteka.upwr.edu.pl/o-bibliotece/struktura/biblioteka-glowna/dzial-udostepniania-zasobow-4.html
w sprawie wprowadzenia zmian do zarządzenie nr 22/2022/K Rektora Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu z dnia 10 marca 2022 roku w sprawie ustalenia składów Wydziałowych Komisji ds. Zapewnienia Jakości Kształcenia w Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu na kadencję do 31 stycznia 2025 roku
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-ws-powolania-komisji/2023-rok/zarzadzenie-nr-412023k-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-14-lutego-2023-roku-43.html

https://upwr.edu.pl/badania/wiodace-zespoly-badawcze/innowacyjne-rolnictwo-i-ogrodnictwo-inrog/projekty/agrotechniczne-srodowiskowe-i-technologiczne-aspekty-nawozenia-azotem-sorga-cukrowego-5.html
dr inż. Anna Krzyńska, tel. 071 320 7739, pok. 026 Biotechnologia Technologia żywności i żywienia Nauki Biologiczne - dane archiwalne do 30.09 2023 r.
https://wbinoz.upwr.edu.pl/wydzial/biuro-rad-dyscyplin
Dr inż. Anna Budny-Walczak z Wydziału Biologii i Hodowli Zwierząt zakończyła badania dotyczące wykorzystania larw owadów jako dodatku do karmy dla psów. Naukowczyni UPWr ma nadzieję, że będą one ratunkiem zarówno dla zwierząt z alergią, jak i dla środowiska, ponieważ produkcja mięsa, to ogromne emisje gazów cieplarnianych.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/innowacyjny-naukowiec--bialko-z-larw-w-karmie-dla-psow-4413.html

Rezultaty: 101 - 110 z 152 podstron

  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 152