Wyszukiwarka

wyszukiwanie zaawansowane
w sprawie ustalenia zasad wyłaniania, powoływania i funkcjonowania Wiodących Zespołów Badawczych oraz uchylenia niektórych zarządzeń Rektora Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-rektora/2023-rok/zarzadzenie-nr-232023-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-24-lutego-2023-roku-24.html
w sprawie powołania albo przedłużenia funkcjonowania Wiodących Zespołów Badawczych (WZB) oraz ich Liderów
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-rektora/2023-rok/zarzadzenie-nr-772023-rektora-uniwersytetu-przyrodnicze-we-wroclawiu-z-dnia-19-maja-2023-roku-78.html
w sprawie zmiany zarządzenia nr 55/2020 Rektora Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu z dnia 13 lutego w sprawie powołania Zespołu, który będzie odpowiedzialny za opracowanie modelu funkcjonowania Centrum Innowacyjnych Technologii utworzonego w ramach projektu „Regionalne Centrum Innowacyjnych Technologii Produkcji, Przetwórstwa i Bezpieczeństwa Żywności Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu”, w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego dla Województwa Dolnośląskiego na lata 2014-2020.
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-rektora/2020-rok/zarzadzenie-nr-722020-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-24-lutego-2020-roku-73.html
w sprawie powołania Zespołu, który będzie odpowiedzialny za opracowanie modelu funkcjonowania Centrum Innowacyjnych Technologii utworzonego w ramach projektu „Regionalne Centrum Innowacyjnych Technologii Produkcji, Przetwórstwa i Bezpieczeństwa Żywności Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu”, w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego dla Województwa Dolnośląskiego na lata 2014-2020.
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-rektora/2020-rok/zarzadzenie-nr-552020-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-13-lutego-2020-roku-56.html
w sprawie wprowadzenia zmian do zarządzenia nr 104/2022/K Rektora Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu z dnia 1 sierpnia 2022r. w sprawie powołania doraźnej komisji przetargowej do przeprowadzenia postępowania o udzielenie zamówienia publicznego, w trybie podstawowym bez negocjacji, którego przedmiotem jest wykonanie instalacji klimatyzacji skrzydła zachodniego w budynku C1 „Geodezji” ul. Grunwaldzka 53, dla instytutu Geodezji i Geoinformatyki oraz Katedry Zastosowań Matematyki – roboty (...)
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-ws-powolania-komisji/2022-rok/zarzadzenie-nr-1072022k-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-4-sierpnia-2022-roku-109.html

https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/komisje--rzecznicy--pelnomocnicy/inne-komisje/inne-komisjekomisja-ds-ocen-2.html
Założenie ogrodu społecznego i badanie wpływu wirusów na komórki – to dwa projekty dofinansowane przez FAST, które udało się zrealizować kołom naukowym działającym na Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu. Projekty realizowane były w trudnym czasie pandemii, ale oba udało się zamknąć z sukcesem.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/od-ogrodu-dla-seniorow-po-badania-wirusow-projekty-kol-naukowych-upwr-3512.html
Mariusz Szwed, finalista MasterChefa, podczas tegorocznego Święta sera i wina ugotuje dla publiczności kwaśnicę (w sobotę) i gulasz (w niedzielę). I zapewnia, że będzie smacznie!
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/wielkie-gotowanie-na-pawlowicach-4439.html

https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/komisje--rzecznicy--pelnomocnicy/rzecznicy-dyscyplinarni-komisje-dyscyplinarne-komisja-pojednawcza-i-dorazne/rzecznicy-dyscyplinarni-komis-1.html
Miejsca realizacji praktyk studentów kierunku Technologia i organizacja gastronomii, do roku akademickiego 2022/2023 "IMPED" Restauracja "Pod Kasztanami" Nysa"Karmazyn Bis" Joanna Pierz, Wrocław"Papa Bar" AW DORADZTWO Sp. z o.o. we Wrocławiu4HOPS Cycling pub, WrocławA&J Company "Pizza Station" WrocławAC Hotel by Marriott WrocławAdmi Spółka z o.o. Gastronomia, WrocławAmRest sp. z o.o. WrocławANDRZEJ FRYMAT PARTNER, GajkówArkadia Restauracja Hotel Aleksandra Główka, Jelcz LaskowiceArt (...)
https://wbinoz.upwr.edu.pl/wspolpraca/praktykodawcy/technologia-i-organizacja-gastronomii

Rezultaty: 101 - 110 z 14 podstron