Nazwa operacji -„Nauka – praktyce, praktyka – nauce”
Celem projektu, współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Krajowej Sieci Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020, było przeprowadzenie seminariów, mających wypromować i wspomóc tworzenie sieci współpracy w sektorze rolno-spożywczym. Celem operacji było ułatwienie nawiązywania kontaktów branżowych oraz przedstawienie narzędzi do nawiązywania współpracy, co zostało zrealizowane w wyniku realizacji 4 dwudniowych seminariów; każde (...)
https://centrumzasobow.upwr.edu.pl/o-centrum/projekty/zakonczone/nauka-praktyce--praktyka-nauce
W Hali Targowej we Wrocławiu od 17 grudnia rusza nowy punkt sprzedaży – na stoisku numer 70 będzie można znaleźć sery, chleby, pasty, miody, pierniki, soki, przyprawy, a nawet wina. Wszystkie łączy hasło „Produkt Lokalny” i projekt „Dolny Śląsk. Zielona dolina żywności i zdrowia”.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/lokalne-produkty-w-zasiegu-reki-3956.html
Przyznano medale „Za zasługi dla Wydziału Inżynierii Kształtowania Środowiska i Geodezji Akademii Rolniczej we Wrocławiu” następującym osobom:
Na posiedzeniu Rady Wydziału w dniu 10.07.2001 r.
1. doc. dr Jan Anweiler
2. prof. dr hab. inż. Stanisław Bac (junior)
3. prof. dr hab. inż. Stanisław Bieszczad
4. prof. dr inż. Bolesław Broś
5. doc. dr Tadeusz Cichy
6. doc. dr inż. Donat Dejas
7. dr inż. Alfred Dubicki
8. Mieczysław Kiwacz
9. prof. dr hab. inż. Stanisław Kostrzewa
10. prof. dr hab. (...)
https://wiksig.upwr.edu.pl/wydzial/historia--misja-i-strategia/medale
Ta strona wykorzystuje pliki cookies własne w celu zapewnienia prawidłowego jej działania. Te pliki cookies pozostaną aktywne zawsze, nie ma możliwości wyboru w tym zakresie, ponieważ są to pliki cookies, dzięki którym strona funkcjonuje w prawidłowy sposób. W tych plikach cookies zapisana zostanie informacja o ustawieniach plików cookies użytkownika. Dodatkowo wykorzystywane są pliki cookies podmiotów trzecich w celu korzystania z narzędzi zewnętrznych. Więcej informacji w polityce prywatności.