SKŁAD RADY NAUKOWEJ DYSCYPLINY TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIA od 01.07.2024 r.
A. Członkowie rady z tytułem profesora i stopniem doktora habilitowanego uprawnieni do głosowania we wszystkich sprawach, którzy spełniają warunki określone w § 21 i 129 Statutu UPWr:
1. Prof. dr hab. Agnieszka Kita – przewodnicząca
2 Dr hab. Anna Dąbrowska, profesor uczelni – z-ca przewodniczącej
3. Prof. dr hab. Mirosław (...)
https://wbinoz.upwr.edu.pl/nauka/rady-dyscypliny/technologia-zywnosci-i-zywienia/sklad-rady-dyscypliny
Medal Komisji Edukacji Narodowej:
prof. Alicja Czamara
prof. Edward Hutnik
prof. Anna Karczewska
prof. Marian Kuczaj
prof. Krzysztof Kuczewski
dr inż. Tadeusz Lasota
prof. Ewa Łukaszewicz
prof. Bożena Obmińska-Mrukowicz
dr inż. Jerzy Oleszek
dr hab. inż. Krzysztof Parylak
prof. Wiesław Szulczewski
prof. Tadeusz Trziszka
prof. Romuald Żmuda
prof. Andrzej Żyromski
Medal Złoty za Długoletnią Służbę:
Jan Dębicki
dr inż. Mirosław Kaczałek
prof. Jarosław Kaszubkiewicz
prof. Janusz (...)
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/nagrodzeni-podczas-swieta-uczelni-2016
Ta strona wykorzystuje pliki cookies własne w celu zapewnienia prawidłowego jej działania. Te pliki cookies pozostaną aktywne zawsze, nie ma możliwości wyboru w tym zakresie, ponieważ są to pliki cookies, dzięki którym strona funkcjonuje w prawidłowy sposób. W tych plikach cookies zapisana zostanie informacja o ustawieniach plików cookies użytkownika. Dodatkowo wykorzystywane są pliki cookies podmiotów trzecich w celu korzystania z narzędzi zewnętrznych. Więcej informacji w polityce prywatności.