Wyszukiwarka

wyszukiwanie zaawansowane

https://upwr.edu.pl/studia/studencka-aktywnosc/kola-naukowe/skn-na-wydziale-medycyny-weterynaryjnej/skn-biotechnologii-weterynaryjnej-refectio/skn-biotechnologii-weterynaryjnej-refectio-1.html
Dynia to nie tylko smak jesieni, ale również skarbnica wartości odżywczych, idealna dla osób w każdym wieku. Sprawdza się w dietach lekkostrawnych, a jej miąższ, pestki i olej dostarczają cennych składników, takich jak beta-karoten, luteina i witaminy. Dr Marzena Styczyńska z Katedry Żywienia Człowieka opowiada, jakie właściwości ma dynia, jakie rodzaje warto wybierać i podaje przepisy na dyniowe specjały, które wzbogacą codzienny jadłospis.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/eksperci-upwr--dynia-superfood-na-jesien-dlaczego-warto-ja-jesc-i-jak-wykorzystac-w-kuchni-4469.html
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu tradycyjnie przyłączył się do międzynarodowej akcji Światowego Dnia Wody 2017
https://wiksig.upwr.edu.pl/aktualnosci/swiatowy-dzien-wody-2017-juz-za-nami-140.html

Rezultaty: 111 - 120 z 12 podstron