Wyszukiwarka

wyszukiwanie zaawansowane
w sprawie powołania Komisji Konkursowej dokonującej wyboru adiunkta typu post-doc w ramach projektu NCN OPUS nr UMO-2019/35/B/ST10/00515 pt. „Zintegrowane ziemskie układy odniesień przestrzennych oparte o laserowe pomiary odległości do satelitów geodezyjnych, teledetekcyjnych oraz GNSS”, który będzie realizowany na terenie Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-rektora/2020-rok/zarzadzenie-nr-2582020-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-9-wrzesnia-2020-roku-260.html
Dr Agnieszka Żak–Bochenek znalazła się wśród naukowczyń UPWr, które otrzymały granty w ramach konkursu SONATA 19 organizowanego przez Narodowe Centrum Nauki. To prestiżowy konkurs, który wspiera innowacyjne badania prowadzone przez młodych naukowców.
https://wmw.upwr.edu.pl/ogloszenia/sonata-19-dla-naukowczyn-upwr-290.html
Prowadząca: mgr Agnieszka Wróblewska Opis: W ramach oferty zajęć prozdrowotnych studentki i studenci mogą skorzystać z konsultacji dietetycznych i psychodietetycznych po wcześniejszym ustaleniu terminu spotkania. Konsultacje są prowadzone indywidualnie, a ilość spotkań zależy od potrzeb studentów. Terminy konsultacji: Terminy i ilość spotkań ustalane są indywidualnie.
https://swfis.upwr.edu.pl/zajecia/prozdrowotne/konsultacje-zywieniowe

https://biblioteka.upwr.edu.pl/o-bibliotece/struktura/biblioteki-wydzialowe/biblioteka-wydzialu-przyrodniczo-technologicznego-2.html
W najnowszym odcinku podcastu prof. Anna Gliszczyńska, szefowa Katedry Chemii Żywności i Biokatalizy i prof. Agnieszka Śmieszek z Katedry Farmakologii i Toksykologii rozmawiają na temat wyzwań współczesnej medycyny. Opowiadają m.in. o problemie antybiotykooporności o pladze chorób cywilizacyjnych i terapiach personalizowanych.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/wyzwania-wspolczesnej-medycyny-antybiotykoopornosc--choroby-cywilizacyjne-i-terapie-szyte-na-miare-4056.html
W kolejnym anglojęzycznym odcinku podcastu „Mamy zielone pojęcie" prof. Edgar Chambers IV i prof. Agnieszka Kita omawiają analizę sensoryczną żywności. Zagłębiają się w jej rolę w rozwoju produktów i preferencjach konsumentów, podkreślając wkład projektu SEASONED w rozwój nauki o żywności.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/analiza-sensoryczna-w-nauce-o-zywnosci--gdzie-smak-spotyka-innowacje-4244.html
Lista osób zakwalifikowanych do Szkoły Doktorskiej UPWr w ramach VII edycji programu "Doktorat wdrożeniowy" Dyscyplina: Rolnictwo i ogrodnictwo Pani Agnieszka Nawrot - 77,14 punktów Dyscyplina: Technologia żywności i żywienia Pan Tomasz Szelepa - 79,00 punktów Dyscyplina: Inżynieria środowiska, górnictwo i energetyka Pan Tomasz Górski - 49,43 punktów
https://phd.upwr.edu.pl/doktorat-wdrozeniowy/rekrutacja-na-doktorat-wzdrozeniowy/lista-osob-zakwalifikowanych---vii-edycja-programu

https://upwr.edu.pl/studia/studia-podyplomowe/pielegniarstwo-i-chow-zwierzat-towarzyszacych/program-studiow/przedmiotymoduly-ksztalceni-1.html
Dyrektor Szkoły Doktorskiej UPWr prof. dr hab. Agnieszka Noszczyk-Nowak e-mail: szkola.doktorska@upwr.edu.pl Biuro Szkoły Doktorskiej UPWr Daria Gigola tel. 71 320 5266 e-mail: daria.gigola@upwr.edu.pl Tomasz Mikitów tel. 71 320 5266 e-mail: tomasz.mikitow@upwr.edu.pl Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiuul. Norwida 2550-375 WrocławPolskaNIP: 896 000 53 54, REGON: 000001867
https://upwr.edu.pl/badania/szkola-doktorska/kontakt

https://wbihz.upwr.edu.pl/studia/opiekunowie/biologia-czlowieka-studia-pierwszego-stopnia-4.html

Rezultaty: 121 - 130 z 82 podstron

  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 82