Żywienie człowieka to jedna z najszybciej rozwijających się dziedzin wiedzy, a rynek usług dietetycznych to jeden z najdynamiczniej rozwijających się obszarów biznesowych. Studia na Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu przygotowują specjalistów, którzy są w stanie sprostać wymaganiom dzisiejszego świata w tym obszarze.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/studia-z-przyszloscia--zywienie-czlowieka-3579.html
Nagrody w dziedzinie dydaktycznej indywidualne i zespołowe I, II i III stopnia:
dr Wiesław BIELAS
dr inż. Małgorzata BINIAK-PIERÓG
dr inż. Anna BOCHEŃSKA-SKAŁECKA
dr Hieronim BOROWICZ
dr hab. inż. Kazimierz ĆMIELEWSKI, prof. nadzw.
dr Grzegorz DEJNEKA
dr Kamila GLIŃSKA-SUCHOCKA
dr inż. Mirosław KACZAŁEK
dr hab. inż. Robert KALBARCZYK, prof. nadzw.
Dr inż. Jan KAZAK
dr Liliana KICZAK
dr inż. Wojciech KILIAN
dr Katarzyna KOSEK-PASZKOWSKA
dr inż. Piotr (...)
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/lista-nagrodzonych-2016
Rada Programowa kierunków studiów Rolnictwo i Ekonomia
dr hab. Wiesław Wojciechowski, prof. uczelni – przewodniczący
Nauczyciele akademiccy:
dr inż. Elżbieta Pytlarz - sekretarz
prof. dr hab. Kamila Nowosad
prof. dr hab. Józef Sowiński
dr hab. Roman Wacławowicz, prof. uczelni
dr hab. Magdalena Raftowicz
dr inż. Krzysztof Rutkiewicz
dr inż. Katarzyna Patejuk
dr inż. Izabela Kurtyka
Przedstawiciele studentów:
Jakub Głombik (student kierunku Rolnictwo, II stopień)
Wiktoria Nabiałek (...)
https://wpt.upwr.edu.pl/wydzial/rady-programowe
Ta strona wykorzystuje pliki cookies własne w celu zapewnienia prawidłowego jej działania. Te pliki cookies pozostaną aktywne zawsze, nie ma możliwości wyboru w tym zakresie, ponieważ są to pliki cookies, dzięki którym strona funkcjonuje w prawidłowy sposób. W tych plikach cookies zapisana zostanie informacja o ustawieniach plików cookies użytkownika. Dodatkowo wykorzystywane są pliki cookies podmiotów trzecich w celu korzystania z narzędzi zewnętrznych. Więcej informacji w polityce prywatności.