Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności
dr inż. Anna Gliszczyńska – uzyskała stopień doktora habilitowanego nauk biologicznych w dyscyplinie biotechnologia na podstawie cyklu publikacji pod tytułem: „Chemoenzymatyczne modyfikacje struktury biologicznie aktywnych związków pochodzenia naturalnego”, nadany uchwałą Rady Wydziału Biotechnologii i Nauk o Żywności z dnia 26 września 2017 roku
dr inż. Artur Gryszkin – uzyskał stopień doktora habilitowanego nauk rolniczych w dyscyplinie (...)
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/doktorzy-habilitowani--ktorzy-odebrali-promocje-poczas-inauguracji-roku-akademickiego-2018-2019
Święto Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu to kilka dni wydarzeń, zarówno uroczystych, jak i takich, które mają przede wszystkim bawić (a przy okazji uczyć). Zaczynamy 19 maja – koncertem w pałacu pawłowickim. A następnego dnia będzie uroczyście, z nagrodami, wyróżnieniami i przyznaniem tytułu doktora honoris causa prof. Andrzejowi Mockowi z Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu. Finał – w sobotę, tradycyjnie na Jarmarku Pawłowickim.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/swieto-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-2022-3799.html
Ta strona wykorzystuje pliki cookies własne w celu zapewnienia prawidłowego jej działania. Te pliki cookies pozostaną aktywne zawsze, nie ma możliwości wyboru w tym zakresie, ponieważ są to pliki cookies, dzięki którym strona funkcjonuje w prawidłowy sposób. W tych plikach cookies zapisana zostanie informacja o ustawieniach plików cookies użytkownika. Dodatkowo wykorzystywane są pliki cookies podmiotów trzecich w celu korzystania z narzędzi zewnętrznych. Więcej informacji w polityce prywatności.