Medale „Za Zasługi dla Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu” otrzymali:
Profesor Fu Shaohui – prezydent Uniwersytetu Rolniczego Hunan,
Prof. dr hab. inż. Krzysztof Kuczewski – pracownik Instytutu Inżynierii Środowiska Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu.
Medale „Za Zasługi dla Wydziału Inżynierii Kształtowania Środowiska i Geodezji Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu” otrzymali:
Prof. dr hab. Roman Kołacz – rektor Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu,
Profesor Zou (...)
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/medale-i-wyroznienia-szczegolne-swieto-wiksig-26-06-2016
Młodzi, zdolni naukowcy z nieprzeciętnymi osiągnięciami (stypendia i nagrody Fundacji na rzecz Nauki Polskiej, premiera, ministra nauki, granty programu LIDER) spotkali się z prof. Jarosławem Bosym, rektorem UPWr na „śniadaniu ludzi z pasją”, by porozmawiać o przyszłości UPWr i ich roli w jej budowaniu.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/o-przyszlosci-uczelni-z-mlodymi-naukowcami-4243.html
Miejsca realizacji praktyk studentów kierunku Technologia i organizacja gastronomii, do roku akademickiego 2022/2023
"IMPED" Restauracja "Pod Kasztanami" Nysa"Karmazyn Bis" Joanna Pierz, Wrocław"Papa Bar" AW DORADZTWO Sp. z o.o. we Wrocławiu4HOPS Cycling pub, WrocławA&J Company "Pizza Station" WrocławAC Hotel by Marriott WrocławAdmi Spółka z o.o. Gastronomia, WrocławAmRest sp. z o.o. WrocławANDRZEJ FRYMAT PARTNER, GajkówArkadia Restauracja Hotel Aleksandra Główka, Jelcz LaskowiceArt (...)
https://wbinoz.upwr.edu.pl/wspolpraca/praktykodawcy/technologia-i-organizacja-gastronomii
Ta strona wykorzystuje pliki cookies własne w celu zapewnienia prawidłowego jej działania. Te pliki cookies pozostaną aktywne zawsze, nie ma możliwości wyboru w tym zakresie, ponieważ są to pliki cookies, dzięki którym strona funkcjonuje w prawidłowy sposób. W tych plikach cookies zapisana zostanie informacja o ustawieniach plików cookies użytkownika. Dodatkowo wykorzystywane są pliki cookies podmiotów trzecich w celu korzystania z narzędzi zewnętrznych. Więcej informacji w polityce prywatności.