Zmieniono nazwę Wydziału Nauk o Żywności na Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności, zatwierdzono główne kierunki działalności UPWr w kadencji 2016-2020 oraz przekazanie udziałów uczelni we Wrocławskim Centrum Badań EIT+ na rzecz Skarbu Państwa.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/marcowe_posiedzenie_senatu_2017-621.html
Złoty Krzyż Zasługi
prof. dr hab. inż. Bernard Kontny (2023)
Srebrny Krzyż Zasługi
prof. dr hab. lek. wet. Andrzej Gaweł (2023)
dr inż. Teresa Skiba (2023)
Medal Złoty za Długoletnią Służbę
dr hab. inż. Anna Czubaszek, prof. uczelni (2022)
dr hab. inż. Piotr Gołuch, prof. uczelni
dr hab. inż. Maciej Oziembłowski, prof. uczelni
dr inż. Andrzej Kocowicz
Dorota Ficoń
Zofia Górska (2023)
Elżbieta Nawłoka (2022)
Medal Srebrny za Długoletnią Służbę
prof. dr hab. inż. Robert Kupczyński (...)
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/lista-nagrodzonych
Nagrody w dziedzinie dydaktycznej indywidualne i zespołowe I, II i III stopnia:
dr Wiesław BIELAS
dr inż. Małgorzata BINIAK-PIERÓG
dr inż. Anna BOCHEŃSKA-SKAŁECKA
dr Hieronim BOROWICZ
dr hab. inż. Kazimierz ĆMIELEWSKI, prof. nadzw.
dr Grzegorz DEJNEKA
dr Kamila GLIŃSKA-SUCHOCKA
dr inż. Mirosław KACZAŁEK
dr hab. inż. Robert KALBARCZYK, prof. nadzw.
Dr inż. Jan KAZAK
dr Liliana KICZAK
dr inż. Wojciech KILIAN
dr Katarzyna KOSEK-PASZKOWSKA
dr inż. Piotr (...)
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/lista-nagrodzonych-2016
Ta strona wykorzystuje pliki cookies własne w celu zapewnienia prawidłowego jej działania. Te pliki cookies pozostaną aktywne zawsze, nie ma możliwości wyboru w tym zakresie, ponieważ są to pliki cookies, dzięki którym strona funkcjonuje w prawidłowy sposób. W tych plikach cookies zapisana zostanie informacja o ustawieniach plików cookies użytkownika. Dodatkowo wykorzystywane są pliki cookies podmiotów trzecich w celu korzystania z narzędzi zewnętrznych. Więcej informacji w polityce prywatności.