Wyszukiwarka

wyszukiwanie zaawansowane
w sprawie powołania komisji konkursowej w celu wyłonienia pracownika na stanowisko specjalisty ds. monitoringu i ewaluacji do projektu „Bioinformatyka rozwój oferty edukacyjnej Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu” realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego, Poddziałanie 4.1.1.
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-rektora/2012-rok/zarzadzenie-nr-1012012-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-28-czerwca-2012-roku-102.html
w sprawie powołania Komisji Dyscyplinarnej dla Studentów Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-ws-powolania-komisji/2024-rok/zarzadzenie-nr-2012024k-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-10-pazdziernika-2024-roku-203.html
Kilka miesięcy pracy, 18 lokalizacji, ponad 60 zaangażowanych osób z uczelni. Nowy rok akademicki rozpoczynamy nowym filmem promocyjnym.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/nowy_film_promocyjny_upwr-81.html
Przychodnia dla psów i kotów Katedry Chorób Wewnętrznych z Kliniką Koni, Psów i Kotów KontaktOrdynator: dr n. wet. Maciej Grzegorydr n. wet. Iwona Poświatowska-Kaszczyszynlek. wet. Aleksandra BednarskaUniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiupl. Grunwaldzki 47, 50-366 Wrocławtel. 71 320 5371 Godziny otwarcia:w dni powszednie od 9:00 do 20:00 Harmonogram dyżurów - październik 2024  Harmonogram dyżurów - listopad 2024  Obowiązuje wcześniejsza rejestracja na wizyty. Pacjenci umówieni przyjmowani (...)
https://kliniki.upwr.edu.pl/interna/dla-wlascicieli/przychodnia-dla-psow-i-kotow
Numer oferty:  05/2020/TŻ  Nazwa rozwiązania:  Receptura oraz sposób wytwarzania bułki tartej (panierka) z dodatkiem surowca odpadowego z przetwórstwa ziemniaka. Opis rozwiązania: Innowacyjnym aspektem rozwiązania jest wykorzystanie produktu ubocznego, który powstaje w przetwórstwie ziemniaków. Ze względu na wysoką zawartość włókna pokarmowego, a także składników mineralnych, jego dodatek nadaje cech funkcjonalnych gotowej panierce. Produkt finalny cechuje się więc wysoką zawartością (...)
https://upwr.edu.pl/wspolpraca/oferta-dla-biznesu/oferta-technologiczna/bulka-tarta-z-dodatkiem
Numer oferty:  07/2020/TŻ  Nazwa rozwiązania:  Receptura oraz technologia wytwarzania ciasta kruchego na bazie mąki owsianej. Opis rozwiązania: W celu zwiększenia możliwości wykorzystania surowców powstałych z owsa opracowano recepturę oraz sposób wykonania ciasta kruchego na bazie mąki owsianej (100%). Zastosowana modyfikacja pozwoliła stworzyć produkt o możliwościach wykorzystania zbliżonych do ciasta tradycyjnego. Zastosowanie oferowanej technologii: Obecnie na rynku znaleźć można dość (...)
https://upwr.edu.pl/wspolpraca/oferta-dla-biznesu/oferta-technologiczna/kruche-ciasto-z-maki-owsianej

https://upwr.edu.pl/badania/doktoranci/obrony-doktoratow/mgr-inz-rachela-anna-formella-11-02-2022-r--23.html
w sprawie wprowadzenia zmian do zarządzenia nr 26/2021/K Rektora Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu z dnia 12 marca 2021 roku w sprawie powołania Komisji do spraw postępowania etycznego pracowników Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-ws-powolania-komisji/2022-rok/zarzadzenie-nr-1302022k-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-8-wrzesnia-2022-roku-131.html
W dniach 8-10 grudnia 2022 roku delegacja naszego Instytutu odbyła wyjazd naukowy do zaprzyjaźnionych jednostek w Czechach i Niemczech. Wyjazd związany był z realizacją projektu „Zwiększenie współpracy międzynarodowej przez pracowników UPWr w zakresie modelowania hydrodynamicznego”.
https://wiksig.upwr.edu.pl/wydzial/struktura/instytut-inzynierii-srodowiska/aktualnosci/pracownicy-instytutu-inzynierii-srodowiska-z-wizyta-w-laboratoriach-w-pradze-i-schleusingen-117.html

https://wmw.upwr.edu.pl/ogloszenia/wybrane-osiagniecia-studentow-wydzialu-w-2021-roku-25.html

Rezultaty: 151 - 160 z 38 podstron

  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 38