Wyszukiwarka

wyszukiwanie zaawansowane

https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/komisje--rzecznicy--pelnomocnicy/rzecznicy-dyscyplinarni-komisje-dyscyplinarne-komisja-pojednawcza-i-dorazne/rzecznicy-dyscyplinarni-komis-1.html
Miejsca realizacji praktyk studentów kierunku Technologia i organizacja gastronomii, do roku akademickiego 2022/2023 "IMPED" Restauracja "Pod Kasztanami" Nysa"Karmazyn Bis" Joanna Pierz, Wrocław"Papa Bar" AW DORADZTWO Sp. z o.o. we Wrocławiu4HOPS Cycling pub, WrocławA&J Company "Pizza Station" WrocławAC Hotel by Marriott WrocławAdmi Spółka z o.o. Gastronomia, WrocławAmRest sp. z o.o. WrocławANDRZEJ FRYMAT PARTNER, GajkówArkadia Restauracja Hotel Aleksandra Główka, Jelcz LaskowiceArt (...)
https://wbinoz.upwr.edu.pl/wspolpraca/praktykodawcy/technologia-i-organizacja-gastronomii
Na zaproszenie UPWr i Europejskiej Agencji Kosmicznej (ESA) do Wrocławia przyjechali najlepsi specjaliści z obszaru hydrologii z całego świata, by poszerzyć swoje kompetencje w dziedzinie teledetekcji środowiska oraz analizy potencjalnych zagrożeń związanych z wodą. Szkolenie to stanowi integralną część programu EO Science for Society w ramach inicjatywy ESA FutureEO.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/upwr-i-esa-szkola-hydrologow-4131.html
Dwóch naukowców z Uniwersytetu Przyrodniczego zdobyło finansowanie na swoje badania w ramach programu Opus 17. To prof. Marek Furmankiewicz i prof. Józef Nicpoń.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/ponad-400-tysiecy-z-programu-opus-17-dla-upwr-1285.html
Radosław Ratajszczak, prezes Wrocławskiego Ogrodu Zoologicznego, profesorem honorowym Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu. Nam mówi o mądrej miłości do zwierząt.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/prezes_zoo_przegralismy_walke_o_przyrode-272.html
Podczas Święta sera i wina w Centrum Produktu Regionalnego UPWr będzie można zwiedzić serowarnię i zobaczyć, jak wytwarza się sery rzemieślnicze. W tajniki tego procesu wprowadzać będzie dr Marek Szołtysik z Katedry Rozwoju Funkcjonalnych Produktów Żywnościowych.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/zapraszamy-do-zwiedzania-serowarni-4132.html
O Regionalnym Centrum Innowacyjnych Technologii Produkcji, Przetwórstwa i Bezpieczeństwa Żywności (CIT), wyzwaniach jakie przed nim stoją, ale też roli we wzmacnianiu współpracy UPWr z otoczeniem biznesowym rozmawiamy z dr Dominiką Sokulską, dyrektorką centrum.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/uczelnia--biznes--konsumenci-4345.html
Centrum Modelowania Procesów Hydrologicznych zorganizowało konferencję pt.: „Modelowanie procesów hydrologicznych – zagadnienia modelowania w sektorze gospodarki wodnej”
https://wiksig.upwr.edu.pl/aktualnosci/konferencja-cmph-2019-258.html
Uroczystość nadania rektorowi Narodowego Uniwersytetu Medycyny Weterynaryjnej i Biotechnologii we Lwowie Volodymyrowi Stybelowi tytułu profesora honorowego Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu była jednym z wydarzeń absolutorium.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/prof_volodymyr_stybel_z_tytulem_honorowego_profesora_upwr-395.html
Kolegium Elektorów - kadencja 2024-2028
https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/uczelniana-komisja-wyborcza/komunikaty-uczelnianej-komisji-wyborczej/kadencja-2023-2027/komunikat-nr-52024-uczelnianej-komisji-wyborczej-5.html

Rezultaty: 151 - 160 z 18 podstron