Wyszukiwarka

wyszukiwanie zaawansowane

https://upwr.edu.pl/badania/doktoranci/obrony-doktoratow/mgr-inz-justyna-anna-rebas-7-03-2023-r--65.html

https://upwr.edu.pl/badania/doktoranci/obrony-doktoratow/mgr-inz-edyta-wojtas-turalska-20-10-2023-r--91.html
w sprawie wyboru Komisji Dyscyplinarnej dla Nauczycieli Akademickich
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/uchwaly/uchwaly-senatu/2002-rok/uchwala-nr-342002-senatu-akademii-rolniczej-we-wroclawiu-z-dnia-25-pazdziernika-2002-roku-34.html
w sprawie powołania doraźnej komisji w zakresie przeliczenia zebranych środków pieniężnych ze sprzedaży katalogów oraz wpłat za wylicytowane dzieła
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-kanclerza/2015-rok/zarzadzenie-nr-52015-kanclerza-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-29-pazdziernika-2015-roku-5.html
Za działalność w studenckich kołach naukowych: Wawrzyniak Joanna (IV rok inżynierii i gospodarki wodnej) – SKN Hydrologów i Hydrotechników Knap Ewa (III rok inżynierii i gospodarki wodnej) – SKN Hydrologów i Hydrotechników Dobrzańska Joanna (IV rok architektury krajobrazu) – SKN Architektury Krajobrazu Kamil Olejnik (I rok inżynierii środowiska) – SKN Meliorantów Drużyńska Paulina (I rok studiów II stopnia gospodarki przestrzennej) – SKN Planowania Przestrzennego PUZZLE Knysak Joanna (I rok (...)
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/studenci-nagrodzeni-na-xv-dniu-aktywnosci-studenckiej-2016
w sprawie powołania doraźnej komisji przetargowej do przeprowadzenia postępowania o udzielenie zamówienia publicznego w trybie przetargu nieograniczonego, którego przedmiotem jest zakup wyposażenia – Linii do produkcji piekarskiej wraz z osprzętem dla Centrum Produktu Regionalnego w ramach projektu „Regionalne Centrum Innowacyjnych Technologii Produkcji, Przetwórstwa i Bezpieczeństwa Żywności UPWr”
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-ws-powolania-komisji/2022-rok/zarzadzenie-nr-1742022k-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-16-listopada-2022-roku-176.html
Naukowcy biorący udział w projekcie zbadają nastawienie i preferencje konsumentów do innowacyjnych produktów żywnościowych, m. in. zamienników mięsa, w społeczeństwach krajów uczestniczących w projekcie tj. Szwecji, Polski, Litwy, Ukrainy i Mołdawii. Wspólnie podjęte działania mają na celu rozeznanie podejścia konsumentów do nowych produktów na rynku oraz ułatwienie komponowania zdrowej i zrównoważonej diety.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/upwr-w-miedzynarodowym-projekcie-susplant-3919.html

https://upwr.edu.pl/wspolpraca/wspolpraca-miedzynarodowa/erasmus/strategic-partnership/eurodisbiofood-european-dimension-of-internationalization-of-doctoral-study-in-biotechnology-and-food-sciences-10.html

https://wiksig.upwr.edu.pl/studia/kierunki-studiow/budownictwo/prace-dyplomowe-i-obrony/komisje-egzaminacyjne/komisje-egzaminacyjne-do-przep-2.html
w sprawie powołania komisji rekrutacyjnej dokonującej wyboru uczestników wymiany osobowej doktorantów w ramach zadania nr 4 projektu „International Interdisciplinary Doctoral School - at the HEART of BioBased University”
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-ws-powolania-komisji/2023-rok/zarzadzenie-nr-3122023k-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-18-grudnia-2023-roku-318.html

Rezultaty: 171 - 180 z 51 podstron

  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 51