Wyszukiwarka

wyszukiwanie zaawansowane
Kilka tysięcy wrocławian przyjechało do Pawłowic na VI Święto sera i wina. Nie tylko mogli kupić sery i wina, ale też wysłuchać gawędy Katarzyny Bosackiej i kibicować uczestnikom studenckiego konkursu o tytuł mistrza kuchni, w którym walczono o Nagrodę Rektora.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/tlumy_na_vi_swiecie_sera_i_wina-114.html
Studenckie koła naukowe – dla ambitnych, pomysłowych i głodnych wiedzy, którym same studia nie wystarczą.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/przewodnik-po-kolach-naukowych-wbinoz-3762.html
„Kefir roślinny”, zielone wiaty przystankowe, aplikacja, dzięki której można dzielić się żywnością, bioindykatory do wykrywania metali ciężkich – to projekty nagrodzone i wyróżnione w konkursie podsumowującym pierwszy semestr przedmiotu przedsiębiorczość akademicka.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/pomysly-na-studenckie-start-upy-1268.html
Bartek ma 16 miesięcy, rzęsy jak firanki i blond irokeza na głowie. Maksiu w marcu skończy dwa latka i śpi delikatnie ruszając ustami, jakby ssał. Ci wyjątkowi mali mężczyźni są podopiecznymi Fundacji Wrocławskie Hospicjum dla Dzieci.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/hospicjum_to_tez_zycie_wiec_pomagamy-233.html
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu tradycyjnie przyłączył się do międzynarodowej akcji Światowego Dnia Wody 2017
https://wiksig.upwr.edu.pl/aktualnosci/swiatowy-dzien-wody-2017-juz-za-nami-140.html

Rezultaty: 171 - 180 z 18 podstron