Nagrody za całokształt działalności naukowej, dydaktycznej i organizacyjnej
prof. dr hab. Andrzej Filistowicz
prof. dr hab. Bogusław Fuchs
prof. dr hab. Jan Kuryszko
prof. dr hab. Janusz A. Madej
prof. dr hab. Józef Szlachta
Nagrody w dziedzinie badań naukowych
Indywidualne i zespołowe I, II i III stopnia
prof. dr hab. inż. Mirosław Anioł
prof. dr hab. Jacek Bania
dr inż. Agnieszka Bartmańska
prof. dr hab. inż. Jerzy Bieniek
dr hab. Jan Bocianowski
dr hab. inż. Dorota (...)
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/lista-nagrodzonych-2017
O rozwoju polskiej innowacyjności i przedsiębiorczości, efekcie Medyceuszy oraz Zielonej Dolinie rozmawiali uczestnicy konferencji Startup Wrocław 2016. Wśród panelistów prof. Tadeusz Trziszka.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/startup_wroclaw_2016-797.html
Miejsca realizacji praktyk studentów kierunku Technologia i organizacja gastronomii, do roku akademickiego 2022/2023
"IMPED" Restauracja "Pod Kasztanami" Nysa"Karmazyn Bis" Joanna Pierz, Wrocław"Papa Bar" AW DORADZTWO Sp. z o.o. we Wrocławiu4HOPS Cycling pub, WrocławA&J Company "Pizza Station" WrocławAC Hotel by Marriott WrocławAdmi Spółka z o.o. Gastronomia, WrocławAmRest sp. z o.o. WrocławANDRZEJ FRYMAT PARTNER, GajkówArkadia Restauracja Hotel Aleksandra Główka, Jelcz LaskowiceArt (...)
https://wbinoz.upwr.edu.pl/wspolpraca/praktykodawcy/technologia-i-organizacja-gastronomii
Ta strona wykorzystuje pliki cookies własne w celu zapewnienia prawidłowego jej działania. Te pliki cookies pozostaną aktywne zawsze, nie ma możliwości wyboru w tym zakresie, ponieważ są to pliki cookies, dzięki którym strona funkcjonuje w prawidłowy sposób. W tych plikach cookies zapisana zostanie informacja o ustawieniach plików cookies użytkownika. Dodatkowo wykorzystywane są pliki cookies podmiotów trzecich w celu korzystania z narzędzi zewnętrznych. Więcej informacji w polityce prywatności.