Miejsca realizacji praktyk studentów kierunku Technologia i organizacja gastronomii, do roku akademickiego 2022/2023
"IMPED" Restauracja "Pod Kasztanami" Nysa"Karmazyn Bis" Joanna Pierz, Wrocław"Papa Bar" AW DORADZTWO Sp. z o.o. we Wrocławiu4HOPS Cycling pub, WrocławA&J Company "Pizza Station" WrocławAC Hotel by Marriott WrocławAdmi Spółka z o.o. Gastronomia, WrocławAmRest sp. z o.o. WrocławANDRZEJ FRYMAT PARTNER, GajkówArkadia Restauracja Hotel Aleksandra Główka, Jelcz LaskowiceArt (...)
https://wbinoz.upwr.edu.pl/wspolpraca/praktykodawcy/technologia-i-organizacja-gastronomii
Dziedzina badań naukowych
Nagrody indywidualne I stopnia
dr hab. Przemysław Bąbelewski, prof. UPWr
dr Pola Borusewicz
prof. Wojciech Dobicki
dr hab. Kamila Glińska-Suchocka, prof. UPWr
dr hab. Marcin Jankowski, prof. UPWr
dr hab. Bartosz Jawecki
dr hab. Robert Kasperek
dr Kamil Kaźmierski
dr hab. Joanna Klećkowska-Nawrot
dr hab. Joanna Kolniak-Ostek, prof. UPWr
dr hab. Aleksandra Mirończuk, prof. UPWr
dr hab. Małgorzata Ochota
dr hab. Agnieszka Partyka
dr Kamila Pawłuszek
dr hab. Katarzyna (...)
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/lista-nagrodzonych--swieto-upwr--listopad-2019
Ta strona wykorzystuje pliki cookies własne w celu zapewnienia prawidłowego jej działania. Te pliki cookies pozostaną aktywne zawsze, nie ma możliwości wyboru w tym zakresie, ponieważ są to pliki cookies, dzięki którym strona funkcjonuje w prawidłowy sposób. W tych plikach cookies zapisana zostanie informacja o ustawieniach plików cookies użytkownika. Dodatkowo wykorzystywane są pliki cookies podmiotów trzecich w celu korzystania z narzędzi zewnętrznych. Więcej informacji w polityce prywatności.