Za działalność w SKN:
Wawrzyniak Joanna
Knap Ewa
Owczarz Martyna
Baran Jeremi
de Bever Piotr
Kulik Adrian
Stuła Tomasz
Robak Marcin
Budzyński Tadeusz
Habiera Kamila
Aniśkiewicz Marcelina
Tokarczuk Monika
Wójcik Paulina
Mucha Wiktoria
Klukowska Izabela
Kaźmierczak Joanna
Skarbek Małgorzata
Smandek Agnieszka
Władyka Olga
Kosiorowska Katarzyna
Golos Monika
Pilarska Kinga
Szczepańska Klaudia
Tkacz Karolina
Kosieradzka Justyna
Turkiewicz Igor
Bigus Anita
Gajewska (...)
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/lista-studentow-nagrodzonych-na-xvi-dniu-aktywnosci-studenckiej-6122017-r
Studia inżynierskie na kierunku technologia i organizacja gastronomii – to odpowiedź nie tylko na potrzeby rynku, ale też samych studentów. Agata Kurasiewicz i Izabela Florek są właśnie na praktyce u Zbigniewa Koźlika, jednego z najbardziej rozpoznawalnych szefów kuchni, współtwórcy – razem z Dolnośląską Organizacją Turystyczną – Dolnośląskiego Szlaku Kulinarnego.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/specjalisci-od-gastronomii-z-dyplomem-3842.html
Ta strona wykorzystuje pliki cookies własne w celu zapewnienia prawidłowego jej działania. Te pliki cookies pozostaną aktywne zawsze, nie ma możliwości wyboru w tym zakresie, ponieważ są to pliki cookies, dzięki którym strona funkcjonuje w prawidłowy sposób. W tych plikach cookies zapisana zostanie informacja o ustawieniach plików cookies użytkownika. Dodatkowo wykorzystywane są pliki cookies podmiotów trzecich w celu korzystania z narzędzi zewnętrznych. Więcej informacji w polityce prywatności.