Wyszukiwarka

wyszukiwanie zaawansowane

https://upwr.edu.pl/badania/wiodace-zespoly-badawcze/zywnosc-i-zdrowie-foodhealth/projekty/wplyw-metody-prazenia-na-sensoryczna-jakosc-orzechow-2.html

https://upwr.edu.pl/badania/wiodace-zespoly-badawcze/zywnosc-i-zdrowie-foodhealth/projekty/tekstura-smazonych-produktow-spozywczych-w-zaleznosci-od-wlasciwosci-chemicznych-medium-smazalniczego-1.html
Medal Złoty za Długoletnią Służbę Mieczysław Bątkiewicz prof. Jerzy Bieniek dr Andrzej Fogt prof. Antoni Golachowski Tadeusz Goryl prof. Krzysztof Matkowski dr Ewa Moszczyńska Anna Niemiec prof. Piotr Nowakowski (pośmiertnie) dr Jarosław Pacoń prof. Anna Pęksa prof. Stanisław Pietr prof. Elżbieta Pląskowska Aurelia Rak Krzysztof Wojczuk Medal Srebrny za Długoletnią Służbę dr Stanisław Dzimira dr Ewa Piotrowska prof. Antoni Szumny Medal Brązowy za Długoletnią Służbę dr hab. Bartosz (...)
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/nagrodzeni-podczas-swieta-upwr-2019

https://upwr.edu.pl/wspolpraca/wspolpraca-miedzynarodowa/dwustronna-wspolpraca-naukowa/aktualnie-uczelnia-zwiazana-j-1.html
Miło nam zakomunikować, że w Radzie Doskonałości Naukowej dyscyplinę geografia społeczno-ekonomiczna i gospodarka przestrzenna będzie reprezentować prof. dr hab. Paweł Swianiewicz z Instytutu Gospodarki Przestrzennej.
https://wgpiak.upwr.edu.pl/aktualnosci/prof-pawel-swianiewicz-w-radzie-doskonalosci-naukowej-331.html
Wykorzystanie zwierząt w celach naukowych i edukacyjnych Wydział Medycyny Weterynaryjnej Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu jest wpisany: - pod numerem 0041 do Rejestru Użytkowników zwierząt wykorzystywanych w procedurach, o których mowa w art. 3 Ustawy o ochronie zwierząt wykorzystywanych do celów naukowych i edukacyjnych - pod numerami 021 i 057 do Rejestru Hodowców zwierząt wykorzystywanych w procedurach, o których mowa w art. 3 Ustawy o ochronie zwierząt wykorzystywanych do celów (...)
https://wmw.upwr.edu.pl/nauka/wykorzystanie-zwierzat-w-celach-naukowych-i-edukacyjnych
w sprawie powołania zespołu ds. awansów nauczycieli akademickich
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-rektora/2020-rok/zarzadzenie-nr-3282020-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-26-pazdziernika-2020-roku-331.html
Dziedzina badań naukowych Nagrody indywidualne I stopnia dr hab. Przemysław Bąbelewski, prof. UPWr dr Pola Borusewicz prof. Wojciech Dobicki dr hab. Kamila Glińska-Suchocka, prof. UPWr dr hab. Marcin Jankowski, prof. UPWr dr hab. Bartosz Jawecki dr hab. Robert Kasperek dr Kamil Kaźmierski dr hab. Joanna Klećkowska-Nawrot dr hab. Joanna Kolniak-Ostek, prof. UPWr dr hab. Aleksandra Mirończuk, prof. UPWr dr hab. Małgorzata Ochota dr hab. Agnieszka Partyka dr Kamila Pawłuszek dr hab. Katarzyna (...)
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/lista-nagrodzonych--swieto-upwr--listopad-2019
w sprawie zarekomendowania kandydata na członka Rady Doskonałości Naukowej w latach 2024-2027
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/uchwaly/uchwaly-senatu/2023-rok/uchwala-nr-362023-senatu-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-30-czerwca-2023-roku-37.html
Żywność funkcjonalna i bezpieczeństwo żywności. Nowe technologie i nowe wyzwania. O trendach i rozwiązaniach w produkcji żywności opowiada prof. Agnieszka Kita – nowa prezes Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/technologia_zywnosci_nauka_z_przyszloscia-846.html

Rezultaty: 11 - 20 z 80 podstron

  • 1
  • 2
  • 3
  • 80