Komitet organizacyjny
dr hab. Małgorzata Korzeniowska, prof. uczelnidr hab. Anna Dąbrowska, prof. uczelnidr Marek Szołtysikdr hab. Anna Salejdadr Łukasz Bobakdr hab. Anna Zimoch-Korzycka, prof. uczelnidr Dominika Kuligmgr Katarzyna Leichtmgr Szymon Juchniewiczmgr Aleksandra Rajewska
Komitet naukowy
dr hab. Małgorzata Korzeniowska, prof. uczelni, UPWrdr hab. Anna Dąbrowska, prof. uczelni, UPWrprof. Dusan Misic, UPWrprof. dr hab. Aneta Wojdyło, UPWrprof. dr hab. Agnieszka Kita, UPWr
https://foodqs.upwr.edu.pl/konferencja/komitety
mgr inż. Damian Michał Maksimowski
Zawiadomienie o obroniestreszczenie pol.recenzja nr 1 recenzja nr 2recenzja nr 3
mgr inż. Alan Piotr Gasiński
Zawiadomienie o obroniestreszczenie pol.streszczenie ang.recenzja nr 1 recenzja nr 2recenzja nr 3
mgr inż. Andrzej Kwaśnica
Zawiadomienie o obroniestreszczenie pol.streszczenie ang.recenzja nr 1 recenzja nr 2recenzja nr 3
mgr Aneta Maria Mrozek-Szetela
Zawiadomienie o obroniestreszczenierecenzja nr 1 recenzja nr 2recenzja nr 3
mgr inż. Justyna (...)
https://wbinoz.upwr.edu.pl/nauka/doktoraty
Rada Programowa dla kierunku Technologia i Organizacja Gastronomii
Przewodniczący: dr hab. Grażyna Krasnowska, prof. uczelni
Członkowie:
dr hab. Aleksandra Zambrowicz, prof. uczelni
dr hab. Elżbieta Rytel, prof. uczelni
dr inż. Danuta Figurska-Ciura
dr inż. Dominika Mazurkiewicz
dr inż. Maciej Bienkiewicz
przedstawiciel studentów – Michał Smorczewski
przedstawiciele otoczenia gospodarczego – Zbigniew Koźlik (szef kuchni w Hotelu HP Park Plaza, Wrocław)
Rafał Grzegorzek (...)
https://wbinoz.upwr.edu.pl/studia/rady-programowe/technologia-i-organizacja-gastronomii
Rada Programowa dla kierunku Żywienie człowieka i dietetyka
Przewodniczący: dr hab. Grażyna Krasnowska, prof. uczelni
Członkowie:
dr hab. Maciej Oziembłowski, prof. uczelni
dr inż. Danuta Figurska-Ciura
dr inż. Dominika Mazurkiewicz
dr inż. Ewa Pejcz
dr inż. Anna Żołnierczyk
przedstawiciel studentów – Yelizaveta Kurnytska
Przedstawiciele otoczenia gospodarczego:dr inż Karolina Łoźna - dietetyk w Uniwersyteckim Szpitalu Klinicznym im. Jana Mikulicza-Radeckiego we Wrocławiu (...)
https://wbinoz.upwr.edu.pl/studia/rady-programowe/zywienie-czlowieka-i-dietetyka
Rada Programowa dla grupy kierunków Technologia żywności i żywienie człowieka, Zarządzanie Jakością i Analiza Żywności
Przewodniczący: dr inż. Joanna Chmielewska, prof. uczelni
Członkowie:
dr hab. Grażyna Krasnowska, prof. uczelni
dr hab. Witold Gładkowski, prof. uczelni
dr hab. Joanna Kolniak-Ostek, prof. uczelni
dr hab. Elżbieta Rytel, prof. uczelni
prof. dr hab. Joanna Wyka
dr inż. Xymena Połomska
dr inż. Anna Salejda
dr inż. Agata Wojciechowicz-Budzisz
przedstawiciele (...)
https://wbinoz.upwr.edu.pl/studia/rady-programowe/technologia-zywnosci-i-zywienie-czlowieka--zarzadzanie-jakoscia-i-analiza-zywnosci
Ta strona wykorzystuje pliki cookies własne w celu zapewnienia prawidłowego jej działania. Te pliki cookies pozostaną aktywne zawsze, nie ma możliwości wyboru w tym zakresie, ponieważ są to pliki cookies, dzięki którym strona funkcjonuje w prawidłowy sposób. W tych plikach cookies zapisana zostanie informacja o ustawieniach plików cookies użytkownika. Dodatkowo wykorzystywane są pliki cookies podmiotów trzecich w celu korzystania z narzędzi zewnętrznych. Więcej informacji w polityce prywatności.