Wyszukiwarka

wyszukiwanie zaawansowane
Mikrobiologiczna produkcja biologicznie aktywnych związków z odpadów rolno-spożywczych
https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/doktoraty-habilitacje/postepowania-doktorskie/dominika-paulina-ciurko-32.html
Horyzont 2020. Największy w historii program finansowania badań naukowych i innowacji w Unii Europejskiej. Jego budżet do 2020 roku zamknie się sumą 80 mld euro. Co trzeba o nim wiedzieć?
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/jak_siegac_po_fundusze_europejskie-616.html

https://aip.upwr.edu.pl/szkolenia/to-juz-bylo--ale-mozemy-do-tego-wrocic---sprawdz/letnia-akademia-rozwoju-skuteczna-komunikacja-3.html
Komitet organizacyjny dr hab. Małgorzata Korzeniowska, prof. uczelnidr hab. Anna Dąbrowska, prof. uczelnidr Marek Szołtysikdr hab. Anna Salejdadr Łukasz Bobakdr hab. Anna Zimoch-Korzycka, prof. uczelnidr Dominika Kuligmgr Katarzyna Leichtmgr Szymon Juchniewiczmgr Aleksandra Rajewska Komitet naukowy dr hab. Małgorzata Korzeniowska, prof. uczelni, UPWrdr hab. Anna Dąbrowska, prof. uczelni, UPWrprof. Dusan Misic, UPWrprof. dr hab. Aneta Wojdyło, UPWrprof. dr hab. Agnieszka Kita, UPWr
https://foodqs.upwr.edu.pl/konferencja/komitety
Podczas rewizyty przedstawicieli Uniwersytetów Narodów Zjednoczonych na UPWr zawarta została trójstronna umowa o współpracy – szczególnie ważna ze względu na geograficzne sąsiedztwo.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/wspolpraca_z_drezdenskimi_uczelniami-764.html
Rada Programowa dla kierunku Technologia i Organizacja Gastronomii Przewodniczący: dr hab. Grażyna Krasnowska, prof. uczelni Członkowie:                dr hab. Aleksandra Zambrowicz, prof. uczelni dr hab. Elżbieta Rytel, prof. uczelni dr inż. Danuta Figurska-Ciura dr inż. Dominika Mazurkiewicz dr inż. Maciej Bienkiewicz przedstawiciel studentów – Michał Smorczewski przedstawiciele otoczenia gospodarczego – Zbigniew Koźlik (szef kuchni w Hotelu HP Park Plaza, Wrocław) Rafał  Grzegorzek (...)
https://wbinoz.upwr.edu.pl/studia/rady-programowe/technologia-i-organizacja-gastronomii
We Wrocławiu na zaproszenie prof. Tadeusza Trziszki, prorektora Uniwersytetu Przyrodniczego ds. nauki i innowacji, przebywali przedstawiciele konsorcjum europejskiego, które być może w najbliższych latach decydować będzie o kierunkach rozwoju gospodarki żywnościowej w Europie.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/liczy_sie_wspoldzialanie-869.html
Rada Programowa dla kierunku Żywienie człowieka i dietetyka Przewodniczący: dr hab. Grażyna Krasnowska, prof. uczelni Członkowie:                dr hab. Maciej Oziembłowski, prof. uczelni dr inż. Danuta Figurska-Ciura dr inż. Dominika Mazurkiewicz dr inż. Ewa Pejcz dr inż. Anna Żołnierczyk przedstawiciel studentów – Yelizaveta Kurnytska Przedstawiciele otoczenia gospodarczego:dr inż Karolina Łoźna - dietetyk w Uniwersyteckim Szpitalu Klinicznym im. Jana Mikulicza-Radeckiego we Wrocławiu (...)
https://wbinoz.upwr.edu.pl/studia/rady-programowe/zywienie-czlowieka-i-dietetyka
Ponad 10 tys. studentów, w tym prawie 3 tys. na I roku – Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu rozpoczął kolejny rok akademicki.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/inauguracja-roku-akademickiego-2017-2018-3326.html
Czworo studentów Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu zostało wyróżnionych stypendium za osiągnięcia naukowe. To Joanna Rosik, Bartosz Wąsik, Dominika Sabat i Jakub Liu.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/studenci-upwr-ze-stypendium-ministra-edukacji-i--nauki-4318.html

Rezultaty: 11 - 20 z 14 podstron