Owady są naszą przyszłością, ale nie jesteśmy na nią gotowi – w kolejnym podcaście z cyklu „Mamy zielone pojęcie” dr Paweł Migdał i dr Anna Żołnierczyk mówią nie tylko o tym, jak smakują owady, ale też dlaczego warto je jeść.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/jak-smakuja-owady-3916.html
Za działalność w studenckich kołach naukowych:
Wawrzyniak Joanna (IV rok inżynierii i gospodarki wodnej) – SKN Hydrologów i Hydrotechników
Knap Ewa (III rok inżynierii i gospodarki wodnej) – SKN Hydrologów i Hydrotechników
Dobrzańska Joanna (IV rok architektury krajobrazu) – SKN Architektury Krajobrazu
Kamil Olejnik (I rok inżynierii środowiska) – SKN Meliorantów
Drużyńska Paulina (I rok studiów II stopnia gospodarki przestrzennej) – SKN Planowania Przestrzennego PUZZLE
Knysak Joanna (I rok (...)
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/studenci-nagrodzeni-na-xv-dniu-aktywnosci-studenckiej-2016
Ta strona wykorzystuje pliki cookies własne w celu zapewnienia prawidłowego jej działania. Te pliki cookies pozostaną aktywne zawsze, nie ma możliwości wyboru w tym zakresie, ponieważ są to pliki cookies, dzięki którym strona funkcjonuje w prawidłowy sposób. W tych plikach cookies zapisana zostanie informacja o ustawieniach plików cookies użytkownika. Dodatkowo wykorzystywane są pliki cookies podmiotów trzecich w celu korzystania z narzędzi zewnętrznych. Więcej informacji w polityce prywatności.