Nagrody specjalne
Za uzyskanie najwyższej liczby cytowań w skali uczelni
prof. dr hab. Adam Figiel
prof. dr hab. inż. Jan Oszmiański
prof. dr hab. inż. Aneta Wojdyło
Za uzyskanie stopnia doktora habilitowanego przed ukończeniem 35. roku życia
dr hab. Krzysztof Grzymajło, profesor uczelni
dr hab. inż. Jan Kazak, profesor uczelni
dr hab. inż. Piotr Krajewski, profesor uczelni
dr hab. inż. Paulina Nowicka, profesor uczelni
dr hab. Aleksandra Pawlak, profesor uczelni
dr hab. inż. Daniel (...)
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/lista-nagrodzonych--swieto-upwr--listopad-2020
SKŁAD RADY DZIEKAŃSKIEJ WYDZIAŁU BIOTECHNOLOGII I NAUK O ŻYWNOŚCI od 1.09.2024
1. Dr hab. inż. Barbara Żarowska – przewodnicząca rady
2. Dr inż. Joann Chmielewska, prof. uczelni
3. Dr. inż. Maciej Bienkiewicz, prof. uczelni
4. Dr hab. Anna Dąbrowska, prof. uczelni
5. Prof. dr hab. inż. Zbigniew Lazar
6. Prof. dr hab. inż. Anna Gliszczyńska
7. Prof. dr hab. inż. Joanna Kawa - Rygielska
8. Prof. dr hab. inż. Waldemar Rymowicz
9. Dr hab. (...)
https://wbinoz.upwr.edu.pl/wydzial/rada-dziekanska/sklad-rady-dziekanskiej
SKŁAD RADY NAUKOWEJ DYSCYPLINY BIOTECHNOLOGIA od 01.07.2024 r.
1. Prof. dr hab. inż. Zbigniew Lazar – przewodniczący
2. Prof. dr hab. inż. Anna Gliszczyńska -z-ca przewodniczącego
3. Prof. dr hab. inż. Ewa Huszcza
4. Prof. dr hab. Teresa Olejniczak
5. Prof. dr hab. inż. Waldemar Rymowicz
6. Prof. dr hab. inż. Anita Rywińska
7. Dr hab. Agnieszka Bartmańska, profesor uczelni
8. Dr hab. inż. Filip Boratyński, profesor uczelni
9. Dr hab. inż. (...)
https://wbinoz.upwr.edu.pl/nauka/rady-dyscypliny/biotechnologia/sklad-rady-dyscypliny
Numer oferty: 09/2020/KBiMŻ
Nazwa rozwiązania: Wykorzystanie szczepu drożdży Yarrowia lipolytica S-6 w produkcji drożdży paszowych z makuchów rzepakowych Opis rozwiązania: Oferowana technologia oparta jest o produkcję drożdży paszowych na pożywce z makuchów rzepakowych. Proces produkcji biomasy drożdży jest bardzo prosty i przyjazny dla środowiska. Zastosowanie oferowanej technologii: Wyprodukowana biomasa drożdży Y. lipolytica S-6 (szczep wyizolowany przez Twórców) na makuchach może (...)
https://upwr.edu.pl/wspolpraca/oferta-dla-biznesu/oferta-technologiczna/drozdze-paszowe-z-makuchow-rzepakowych
Numer oferty: 10/2020/TŻ
Nazwa rozwiązania: Wykorzystanie szczepu drożdży Yarrowia lipolytica S-6 w produkcji drożdży paszowych z makuchów z pestek dyni Opis rozwiązania: Oferowana technologia oparta jest o produkcję drożdży paszowych na pożywce z makuchów z pestek dyni. Proces produkcji biomasy drożdży jest bardzo prosty i przyjazny dla środowiska. Zastosowanie oferowanej technologii: Wyprodukowana biomasa drożdży Y. lipolytica S-6 (szczep wyizolowany przez Twórców) na makuchach może (...)
https://upwr.edu.pl/wspolpraca/oferta-dla-biznesu/oferta-technologiczna/drozdze-paszowe-z-makuchow-z-pestek-dyni
Ta strona wykorzystuje pliki cookies własne w celu zapewnienia prawidłowego jej działania. Te pliki cookies pozostaną aktywne zawsze, nie ma możliwości wyboru w tym zakresie, ponieważ są to pliki cookies, dzięki którym strona funkcjonuje w prawidłowy sposób. W tych plikach cookies zapisana zostanie informacja o ustawieniach plików cookies użytkownika. Dodatkowo wykorzystywane są pliki cookies podmiotów trzecich w celu korzystania z narzędzi zewnętrznych. Więcej informacji w polityce prywatności.