Promujący lokalne rolnictwo i ekologiczną żywność projekt FoodSHIFT 2030 pozostawi po sobie, nie tylko ogrody społeczne i przyszkolne, które w ostatnich latach powstały we Wrocławiu. – Widzimy, że społeczność jest gotowa na budowanie bardziej lokalnego systemu żywnościowego i jesteśmy przekonani, że ostatnie 42 miesiące pracy to dopiero początek zmian – mówi dr Małgorzata Świąder z Instytutu Gospodarki Przestrzennej UPWr.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/foodshift-2030--dieta-oparta-na-roslinach-jest-zdrowa-i-mniej-obciaza-srodowisko-4083.html
AGROBIZNES– studia stacjonarne I stopnia (wg rocznika rozpoczęcia studiów)
2021/2022 - dr inż. Małgorzata Krotowska, tel. 71 320-1762, email: malgorzata.krotowska@upwr.edu.pl
AGROINŻYNIERIA– studia stacjonarne I stopnia (wg rocznika rozpoczęcia studiów)
2024/2025 - dr inż. Marek Brennensthul tel. 71 320-5827, email: marek.brennensthul@upwr.edu.pl
2022/2023 - dr hab. Krzysztof Lech, prof. uczelni, tel. 71 320-5959, email: krzysztof.lech@upwr.edu.pl
2021/2022 - dr inż. Beata Cieniawska, (...)
https://wpt.upwr.edu.pl/studia/opiekunowie-lat-i-kierunkow-studiow
Ta strona wykorzystuje pliki cookies własne w celu zapewnienia prawidłowego jej działania. Te pliki cookies pozostaną aktywne zawsze, nie ma możliwości wyboru w tym zakresie, ponieważ są to pliki cookies, dzięki którym strona funkcjonuje w prawidłowy sposób. W tych plikach cookies zapisana zostanie informacja o ustawieniach plików cookies użytkownika. Dodatkowo wykorzystywane są pliki cookies podmiotów trzecich w celu korzystania z narzędzi zewnętrznych. Więcej informacji w polityce prywatności.