AGROBIZNES– studia stacjonarne I stopnia (wg rocznika rozpoczęcia studiów)
2021/2022 - dr inż. Małgorzata Krotowska, tel. 71 320-1762, email: malgorzata.krotowska@upwr.edu.pl
AGROINŻYNIERIA– studia stacjonarne I stopnia (wg rocznika rozpoczęcia studiów)
2024/2025 - dr inż. Marek Brennensthul tel. 71 320-5827, email: marek.brennensthul@upwr.edu.pl
2022/2023 - dr hab. Krzysztof Lech, prof. uczelni, tel. 71 320-5959, email: krzysztof.lech@upwr.edu.pl
2021/2022 - dr inż. Beata Cieniawska, (...)
https://wpt.upwr.edu.pl/studia/opiekunowie-lat-i-kierunkow-studiow
Miejsca realizacji praktyk studentów kierunku Technologia i organizacja gastronomii, do roku akademickiego 2022/2023
"IMPED" Restauracja "Pod Kasztanami" Nysa"Karmazyn Bis" Joanna Pierz, Wrocław"Papa Bar" AW DORADZTWO Sp. z o.o. we Wrocławiu4HOPS Cycling pub, WrocławA&J Company "Pizza Station" WrocławAC Hotel by Marriott WrocławAdmi Spółka z o.o. Gastronomia, WrocławAmRest sp. z o.o. WrocławANDRZEJ FRYMAT PARTNER, GajkówArkadia Restauracja Hotel Aleksandra Główka, Jelcz LaskowiceArt (...)
https://wbinoz.upwr.edu.pl/wspolpraca/praktykodawcy/technologia-i-organizacja-gastronomii
Ta strona wykorzystuje pliki cookies własne w celu zapewnienia prawidłowego jej działania. Te pliki cookies pozostaną aktywne zawsze, nie ma możliwości wyboru w tym zakresie, ponieważ są to pliki cookies, dzięki którym strona funkcjonuje w prawidłowy sposób. W tych plikach cookies zapisana zostanie informacja o ustawieniach plików cookies użytkownika. Dodatkowo wykorzystywane są pliki cookies podmiotów trzecich w celu korzystania z narzędzi zewnętrznych. Więcej informacji w polityce prywatności.