Wyszukiwarka

wyszukiwanie zaawansowane
w sprawie powołania doraźnej komisji przetargowej do postępowania o udzielenie zamówienia publicznego w trybie przetargu nieograniczonego, którego przedmiotem jest Przebudowa Domu Studenckiego „ ARKA”, ul. Olszewskiego 25 we Wrocławiu wraz z pierwszym wyposażeniem – ETAP I
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-rektora/2020-rok/zarzadzenie-nr-3362020-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-3-listopada-2020-roku-337.html
w sprawie powołania doraźnej komisji przetargowej do postępowania o udzielenie zamówienia publicznego, którego przedmiotem jest przebudowa budynku Katedry Genetyki UPWr przy ul. Kożuchowskiej 7 we Wrocławiu wraz z pierwszym wyposażeniem oraz z uzyskaniem decyzji administracyjnej „Pozwolenie na użytkowanie”
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-ws-powolania-komisji/2021-rok/zarzadzenie-nr-492021k-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-29-kwietnia-2021-roku-49.html
w sprawie powołania doraźnej komisji przetargowej do postępowania o udzielenie zamówienia publicznego, którego przedmiotem jest dostawa urządzeń aktywnych na potrzeby rozbudowy i modernizacji bezprzewodowej sieci Wifi na terenie obiektu DS Arka w węźle przy ulicy Kożuchowskiej 7
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-ws-powolania-komisji/2021-rok/zarzadzenie-nr-1382021k-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-16-wrzesnia-2021-roku-138.html

https://upwr.edu.pl/wydarzenia/program-ica-bioblitz-2024-na-kampusach-upwr-299.html
Owady są naszą przyszłością, ale nie jesteśmy na nią gotowi – w kolejnym podcaście z cyklu „Mamy zielone pojęcie” dr Paweł Migdał i dr Anna Żołnierczyk mówią nie tylko o tym, jak smakują owady, ale też dlaczego warto je jeść.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/jak-smakuja-owady-3916.html
Numer oferty:  09/2020/KBiMŻ  Nazwa rozwiązania:  Wykorzystanie szczepu drożdży Yarrowia lipolytica S-6 w produkcji drożdży paszowych z makuchów rzepakowych Opis rozwiązania: Oferowana technologia oparta jest o produkcję drożdży paszowych na pożywce z makuchów rzepakowych. Proces produkcji biomasy drożdży jest bardzo prosty i przyjazny dla środowiska.  Zastosowanie oferowanej technologii: Wyprodukowana biomasa drożdży Y. lipolytica S-6 (szczep wyizolowany przez Twórców) na makuchach może (...)
https://upwr.edu.pl/wspolpraca/oferta-dla-biznesu/oferta-technologiczna/drozdze-paszowe-z-makuchow-rzepakowych
Kategoria I – piwa uwarzone na warsztatach przez studentów II edycji studiów podyplomowych „Technologia Piwowarstwa” Miejsce I – Imperial Porter Ale z Brettanomyces i z jałowcemMichał Janiak, Piotr Jakulski i Paweł KaczmarMiejsce II – Pils na wodzie brzozowo-miętowejKatarzyna Gajek, Maciej Abel i Jacek GoławskiMiejsce III – Milk Stout z kawąRobert Wiszniewski, Marcin Wojrach i Marcin Zalewski Kategoria II – piwa uwarzone przez studentów/absolwentów/pracowników UPWr Miejsce I – (...)
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/laureaci-ii-edycji-konkursu-akademia-dobrego-piwa

https://upwr.edu.pl/badania/doktoranci/obrony-doktoratow/mgr-inz-magdalena-rychlicka-12-05-2021-r--9.html

https://upwr.edu.pl/uczelnia/imprezy-uczelniane/wieczory-pawlowickie/archiwum-wydarzen/2019-15.html
Tegoroczne obchody Światowego Dnia Wody,w tym roku pod hasłem „Natura dla wody”, na Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu odbyły się dnia 22 marca 2018 r. Koordynatorem obchodów był mgr inż. Łukasz Gruss a opiekę merytoryczną sprawował dr hab. inż. Mirosław Wiatkowski, prof. nadzw.
https://wiksig.upwr.edu.pl/wydzial/struktura/instytut-inzynierii-srodowiska/aktualnosci/mocna-reprezentacja-naszego-instytutu-na-obchodach-swiatowego-dnia-wody-29.html

Rezultaty: 261 - 270 z 83 podstron

  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 83