Dyrektor Instytutu: prof. dr hab. Cezary Kabała
Zastępca Dyrektora Instytutu: dr hab. inż. Agnieszka Medyńska-Juraszek
Zakłady:
Zakład Analizy Ryzyka Środowiskowego i Remediacji Gleb – kierownik: prof. dr hab. Anna Karczewska
Zakład Badań Materii Organicznej – kierownik: dr hab. Elżbieta Jamroz prof. uczelni
Zakład Genezy i Transformacji Gleb – kierownik: dr hab. Beata Łabaz prof. uczelni
Zakład Żywienia Roślin – kierownik: dr hab. Grzegorz Kulczycki, prof. uczelni
Centrum Analiz Jakości (...)
https://iaipr.upwr.edu.pl/instytut/struktura
Dyrektor Instytutu: prof. dr hab. Cezary Kabała
Zastępca Dyrektora Instytutu: dr hab. inż. Agnieszka Medyńska-Juraszek
Zakłady:
Zakład Analizy Ryzyka Środowiskowego i Remediacji Gleb – kierownik: prof. dr hab. Anna Karczewska
Zakład Badań Materii Organicznej – kierownik: dr hab. Elżbieta Jamroz prof. uczelni
Zakład Genezy i Transformacji Gleb – kierownik: dr hab. Beata Łabaz prof. uczelni
Zakład Żywienia Roślin – kierownik: dr hab. Grzegorz Kulczycki, prof. uczelni
Centrum Analiz Jakości (...)
https://ingos.upwr.edu.pl/instytut/struktura
Skład Rady Naukowej Dyscypliny Weterynaria
Członkowie Rady z tytułem profesora i stopniem doktora habilitowanego
prof. dr hab. Jacek Bania - Zastępca przewodnicząego Rady
prof. dr hab. Jarosław Bystroń
prof. dr hab. Anna Chełmońska-Soyta
prof. dr hab. Paweł Chorbiński
prof. dr hab. Andrzej Gaweł
prof. dr hab. Maciej Janeczek
prof. dr hab. dr h.c. Zdzisław Kiełbowicz
prof. dr hab. Arkadiusz Miążek - Przewodniczący Rady
prof. dr hab. Jakub Nicpoń
prof. dr hab. Artur Niedźwiedź - Prodziekan (...)
https://wmw.upwr.edu.pl/nauka/rada-dyscypliny/sklad-rady-dyscypliny
Ta strona wykorzystuje pliki cookies własne w celu zapewnienia prawidłowego jej działania. Te pliki cookies pozostaną aktywne zawsze, nie ma możliwości wyboru w tym zakresie, ponieważ są to pliki cookies, dzięki którym strona funkcjonuje w prawidłowy sposób. W tych plikach cookies zapisana zostanie informacja o ustawieniach plików cookies użytkownika. Dodatkowo wykorzystywane są pliki cookies podmiotów trzecich w celu korzystania z narzędzi zewnętrznych. Więcej informacji w polityce prywatności.