Wyszukiwarka

wyszukiwanie zaawansowane
w sprawie powołania Zespołu, który będzie odpowiedzialny za opracowanie modelu funkcjonowania Centrum Innowacyjnych Technologii utworzonego w ramach projektu „Regionalne Centrum Innowacyjnych Technologii Produkcji, Przetwórstwa i Bezpieczeństwa Żywności Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu”, w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego dla Województwa Dolnośląskiego na lata 2014-2020.
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-rektora/2020-rok/zarzadzenie-nr-552020-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-13-lutego-2020-roku-56.html

https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/wladze-uczelni/senat/sklad-senatu-w-kadencji-2024--2.html
Czy powinniśmy dokarmiać kaczki i łabędzie? A jeśli tak, to kiedy i czym jeśli naprawdę chcemy im pomóc, a nie zaszkodzić?
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/eksperci-upwr-nie-schlebiaj-mi-czyli-jak-karmic-kaczki-i-inne-ptaki-wodne-3856.html
We Wrocławiu zakończył się Polski Kongres Browarniczy, którego współorganizatorem był po raz pierwszy Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/polski_kongres_browarniczy-504.html
dr inż. Łukasz Bobak dr hab. inż. Robert Bodkowski mgr inż. Dorota Chorążyk dr inż. Beata Cieniawska dr inż. Katarzyna Czyż dr inż. Marta Gas prof. dr hab. Zbigniew Dobrzański mgr inż. Monika Dymarska dr inż. Elżbieta Gębarowska dr inż. Anna Gliszczyńska dr hab. inż. Witold Gładkowski dr hab. Małgorzata Grabarczyk prof. dr hab. inż. Ewa Huszcza dr hab. Tomasz Janeczko, prof. nadzw. prof. dr hab. inż. Andrzej Jarmoluk dr Paulina Jawor prof. dr hab. inż. Wiesław Kopeć dr hab. inż. Edyta (...)
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/lista-zdobywcow-patentow-2017
Tetiana But, Patrycja Kałużna, Joanna Knysak, Stanisław Bidowaniec, Henryk Grzywna, Robert Jadach oraz Amadeusz Walczak reprezentowali Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu podczas konferencji International Forum-Competition of Young Researchers “Topical Issuses of Rational Use of Natural Resources”.
https://wiksig.upwr.edu.pl/aktualnosci/zdrastwujtie-dzien-dobry-100.html
Numer oferty: 11/2023/TŻ Nazwa rozwiązania:  „Fruit leathers” („Skóry owocowe”) jako prozdrowotna alternatywa dla tradycyjnych przekąsek BACKGROUND Skóry owocowe (fruit leather) są powszechnie znaną przekąską. Przygotowanie skór owocowych polega na zmiksowaniu owoców jednego lub kilku gatunków, rozprowadzeniu zmiksowanego materiału na tacy w cienkiej warstwie i suszeniu konwekcyjnym do chwili uzyskania tekstury umożliwiającej oddzielenie wysuszonej warstwy od powierzchni tacy. Uzyskany w (...)
https://upwr.edu.pl/wspolpraca/oferta-dla-biznesu/oferta-technologiczna/fruit-leathers-skory-owocowe-jako-prozdrowotna-alternatywa-dla-tradycyjnych-przekasek

https://rekrutacja.upwr.edu.pl/aktualnosci/i-ty-zostaniesz-geodeta-74.html

https://upwr.edu.pl/badania/doktoranci/obrony-doktoratow/mgr-inz-bartosz-wojciech-czech-8-04-2024-r--143.html
w sprawie powołania komisji konkursowej celem wyboru na stanowisko specjalisty w Centrum Kształcenia na Odległość
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-rektora/2020-rok/zarzadzenie-nr-1862020-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-26-czerwca-2020-roku-189.html

Rezultaty: 271 - 280 z 67 podstron

  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 67