Owady są naszą przyszłością, ale nie jesteśmy na nią gotowi – w kolejnym podcaście z cyklu „Mamy zielone pojęcie” dr Paweł Migdał i dr Anna Żołnierczyk mówią nie tylko o tym, jak smakują owady, ale też dlaczego warto je jeść.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/jak-smakuja-owady-3916.html
Przewodnicząca – dr hab. inż. Joanna KamińskaCzłonkowie:
prof. dr hab. Leszek Kuchar,
prof. dr hab. inż. Kazimierz Ćmielewski,
dr hab. inż. Jolanta Dąbrowska,
dr hab. inż. Jan Kapłon,
dr hab. inż. Katarzyna Pawęska,
dr hab. inż. Marian Żuber,
dr hab. inż. Wojciech Orzepowski,
dr hab. Jacek Leśny,
dr hab. inż. Beata Olszewska,
dr inż. Paweł Dąbek,
dr inż. Anna Uciechowska-Grakowicz,
dr inż. Matylda Tankiewicz,
lic. Monika Ilnicka,
mgr inż. Bogna Buta (doktorantka),
Marta Kuńka (...)
https://wiksig.upwr.edu.pl/wydzial/system-zapewnienia-jakosci-ksztalcenia/wydzialowa-komisja-zjk
Ta strona wykorzystuje pliki cookies własne w celu zapewnienia prawidłowego jej działania. Te pliki cookies pozostaną aktywne zawsze, nie ma możliwości wyboru w tym zakresie, ponieważ są to pliki cookies, dzięki którym strona funkcjonuje w prawidłowy sposób. W tych plikach cookies zapisana zostanie informacja o ustawieniach plików cookies użytkownika. Dodatkowo wykorzystywane są pliki cookies podmiotów trzecich w celu korzystania z narzędzi zewnętrznych. Więcej informacji w polityce prywatności.