Wyszukiwarka

wyszukiwanie zaawansowane
Interdyscyplinarne zespoły, współpraca z zagranicznymi ośrodkami, pozyskiwanie przez doktorantów środków na własne badania dotyczące między innymi żywności funkcjonalnej – Szkoła Doktorska na Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu w dyscyplinie technologia żywności i żywienia daje nie tylko szansę własnego rozwoju, ale szuka też odpowiedzi na pytania ważne dla współczesnego świata.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/miedzynarodowa-szkola-doktorska-upwr--technologia-zywnosci-i-zywienia-3577.html
Nagrody w dziedzinie dydaktycznej indywidualne i zespołowe I, II i III stopnia: dr Wiesław BIELAS dr inż. Małgorzata BINIAK-PIERÓG dr inż. Anna BOCHEŃSKA-SKAŁECKA dr Hieronim BOROWICZ dr hab. inż. Kazimierz ĆMIELEWSKI, prof. nadzw. dr Grzegorz DEJNEKA dr Kamila GLIŃSKA-SUCHOCKA dr inż. Mirosław KACZAŁEK dr hab. inż. Robert KALBARCZYK, prof. nadzw. Dr inż. Jan KAZAK dr Liliana KICZAK dr inż. Wojciech KILIAN dr Katarzyna KOSEK-PASZKOWSKA                                          dr inż. Piotr (...)
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/lista-nagrodzonych-2016

https://wiksig.upwr.edu.pl/wydzial/struktura/katedra-architektury-krajobrazu/wizytowki-pracownikow/justyna-rubaszek-7.html
Wydziałowe Kolegium Elektorów - kadencja 2024-2028
https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/uczelniana-komisja-wyborcza/komunikaty-uczelnianej-komisji-wyborczej/kadencja-2023-2027/komunikat-nr-102024-uczelnianej-komisji-wyborczej-10.html
Prof. Anna Michalska-Ciechanowska i prof. Krzysztof Lejcuś z Uniwersytetu Przyrodniczego zostali wyróżnieni Polską Nagrodą Inteligentnego Rozwoju 2020 w kategorii „Naukowiec przyszłości”.
https://wiksig.upwr.edu.pl/aktualnosci/polska-nagroda-inteligentnego-rozwoju-2020-dla-upwr-4.html
Za nami pierwsza dwudniowa edycja Święta sera i wina. Były tłumy przy stoiskach wystawców, warsztaty serowarskie, winiarskie, zwiedzanie nowo otwartej serowarni i warsztaty dla dzieci. Na Pawłowicach gościł też finalista MasterChef, Mateusz Krojenka.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/tlumy-wroclawian-na-swiecie-sera-i-wina-4133.html

https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/komisje--rzecznicy--pelnomocnicy/rzecznicy-dyscyplinarni-komisje-dyscyplinarne-komisja-pojednawcza-i-dorazne/rzecznicy-dyscyplinarni-komis-1.html
Po dwóch latach niewielkiej aktywności, Chór Uniwersytetu Przyrodniczego z impetem odnawia działalność. Od początku roku wziął udział w mnóstwie małych i dużych koncertów, zarówno w Polsce, jak i za granicą.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/chor-upwr-wraca-do-swietnosci-po-pandemicznej-przerwie-3810.html
Prof. Anna Michalska-Ciechanowska zdobyła ponad milion złotych w konkursie ALPHORN organizowanym przez Narodowe Centrum Nauki we współpracy ze szwajcarską agencją Swiss National Science Foundation.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/blisko-1-2-mln-zl-na-badania-z-konkursu-alphorn-1287.html
Miejsca realizacji praktyk studentów kierunku Technologia i organizacja gastronomii, do roku akademickiego 2022/2023 "IMPED" Restauracja "Pod Kasztanami" Nysa"Karmazyn Bis" Joanna Pierz, Wrocław"Papa Bar" AW DORADZTWO Sp. z o.o. we Wrocławiu4HOPS Cycling pub, WrocławA&J Company "Pizza Station" WrocławAC Hotel by Marriott WrocławAdmi Spółka z o.o. Gastronomia, WrocławAmRest sp. z o.o. WrocławANDRZEJ FRYMAT PARTNER, GajkówArkadia Restauracja Hotel Aleksandra Główka, Jelcz LaskowiceArt (...)
https://wbinoz.upwr.edu.pl/wspolpraca/praktykodawcy/technologia-i-organizacja-gastronomii

Rezultaty: 281 - 290 z 32 podstron

  • 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 32