Kadra dydaktyczna i badawcza
Instytutu Nauk o Glebie, Żywienia Roślin i Ochrony Środowiska
Dr inż. Jakub Bekier pokój 210 budynek C-1
Prof. dr hab. Adam Bogacz pokój 107 bud. C-1
Dr hab. Irmina Ćwieląg-Piasecka prof. UPWrpokój 119 budynek C-1
Dr inż. Magdalena Dębicka pokój 217 budynek C-1
Prof. dr hab. Bernard Gałkaprof. UPWr pokój 512 budynek CDN
Dr inż. Krzysztof Gediga pokój 310 budynek C-1
Prof. dr. hab. Elżbieta Jamroz pokój 115 budynek C-1
Dr inż. Paweł Jezierski (...)
https://ingos.upwr.edu.pl/dydaktyka/kadra-dydaktyczna
DZIEKANAT
BIURO OBSŁUGI STUDENTA
ul. Grunwaldzka 5550-357 Wrocław
pokój 1.09
mail: dziekanat.wgpiak@upwr.edu.pl
Szanowni Państwo,
uprzejmie prosimy o bezpośredni kontakt z osobą zajmującą się obsługą kierunku, który Państwa dotyczy. W celu otrzymania zaświadczenia bardzo prosimy o kontakt e-mail ze zgłoszeniem zapotrzebowania i oczekiwanie na potwierdzenie zwrotne o przygotowanym dokumencie, skróci to czas obsługi.
Jednocześnie informujemy, że Dziekanat nie ma możliwości przekierowania (...)
https://wgpiak.upwr.edu.pl/wydzial/dziekanat
Numer oferty: 05/2020/TŻ
Nazwa rozwiązania: Receptura oraz sposób wytwarzania bułki tartej (panierka) z dodatkiem surowca odpadowego z przetwórstwa ziemniaka. Opis rozwiązania: Innowacyjnym aspektem rozwiązania jest wykorzystanie produktu ubocznego, który powstaje w przetwórstwie ziemniaków. Ze względu na wysoką zawartość włókna pokarmowego, a także składników mineralnych, jego dodatek nadaje cech funkcjonalnych gotowej panierce. Produkt finalny cechuje się więc wysoką zawartością (...)
https://upwr.edu.pl/wspolpraca/oferta-dla-biznesu/oferta-technologiczna/bulka-tarta-z-dodatkiem
Numer oferty: 07/2020/TŻ
Nazwa rozwiązania: Receptura oraz technologia wytwarzania ciasta kruchego na bazie mąki owsianej. Opis rozwiązania: W celu zwiększenia możliwości wykorzystania surowców powstałych z owsa opracowano recepturę oraz sposób wykonania ciasta kruchego na bazie mąki owsianej (100%). Zastosowana modyfikacja pozwoliła stworzyć produkt o możliwościach wykorzystania zbliżonych do ciasta tradycyjnego. Zastosowanie oferowanej technologii: Obecnie na rynku znaleźć można dość (...)
https://upwr.edu.pl/wspolpraca/oferta-dla-biznesu/oferta-technologiczna/kruche-ciasto-z-maki-owsianej
Ta strona wykorzystuje pliki cookies własne w celu zapewnienia prawidłowego jej działania. Te pliki cookies pozostaną aktywne zawsze, nie ma możliwości wyboru w tym zakresie, ponieważ są to pliki cookies, dzięki którym strona funkcjonuje w prawidłowy sposób. W tych plikach cookies zapisana zostanie informacja o ustawieniach plików cookies użytkownika. Dodatkowo wykorzystywane są pliki cookies podmiotów trzecich w celu korzystania z narzędzi zewnętrznych. Więcej informacji w polityce prywatności.