Wyszukiwarka

wyszukiwanie zaawansowane
w sprawie powołania doraźnej komisji przetargowej do przeprowadzenia postępowania o udzielenie zamówienia publicznego w trybie przetargu nieograniczonego, którego przedmiotem jest zakup urządzeń dla Centrum Produktu Regionalnego - Laboratorium Procesowe produktów zwierzęcych w ramach projektu "Regionalne Centrum Innowacyjnych Technologii Produkcji, Przetwórstwa i Bezpieczeństwa Żywności Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu - 4 części: Część 1. Kolorymetr odbiciowy; Część 2. Liofilizator (...)
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-ws-powolania-komisji/2022-rok/zarzadzenie-nr-1902022k-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-6-grudnia-2022-roku-192.html
w sprawie powołania doraźnej komisji przetargowej do przeprowadzenia postępowania o udzielenie zamówienia publicznego, w trybie przetargu nieograniczonego, którego przedmiotem jest Zakup komór laminarnych dla CIT dla Centrum Biologii Stosowanej oraz Ośrodka Badań Technologii Produkcji Roślinnej – Swojczyce z podziałem na 2 części
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-ws-powolania-komisji/2023-rok/zarzadzenie-nr-282023k-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-2-lutego-2023-roku-30.html
w sprawie powołania doraźnej komisji przetargowej do przeprowadzenia postępowania o udzielenie zamówienia publicznego w trybie przetargu nieograniczonego, którego przedmiotem będzie zakup aparatury badawczej dla CIT – Centrum Biologii Stosowanej, Ośrodka Badawczego Technologii Produkcji Roślinnej oraz Centrum Produktu Regionalnego w 3 częściach: Część nr 1. Chromatograf gazowy sprzężony ze spektrometrem mas typu potrójny kwadrupol z jonizacją elektronową oraz chemiczną i autosamplerem. Część (...)
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-ws-powolania-komisji/2023-rok/zarzadzenie-nr-1272023k-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-16-czerwca-2023-roku-129.html

https://aip.upwr.edu.pl/szkolenia/to-juz-bylo--ale-mozemy-do-tego-wrocic---sprawdz/letnia-akademia-rozwoju-skuteczna-komunikacja-3.html
Komitet organizacyjny dr hab. Małgorzata Korzeniowska, prof. uczelnidr hab. Anna Dąbrowska, prof. uczelnidr Marek Szołtysikdr hab. Anna Salejdadr Łukasz Bobakdr hab. Anna Zimoch-Korzycka, prof. uczelnidr Dominika Kuligmgr Katarzyna Leichtmgr Szymon Juchniewiczmgr Aleksandra Rajewska Komitet naukowy dr hab. Małgorzata Korzeniowska, prof. uczelni, UPWrdr hab. Anna Dąbrowska, prof. uczelni, UPWrprof. Dusan Misic, UPWrprof. dr hab. Aneta Wojdyło, UPWrprof. dr hab. Agnieszka Kita, UPWr
https://foodqs.upwr.edu.pl/konferencja/komitety
Rada Programowa dla kierunku Technologia i Organizacja Gastronomii Przewodniczący: dr hab. Grażyna Krasnowska, prof. uczelni Członkowie:                dr hab. Aleksandra Zambrowicz, prof. uczelni dr hab. Elżbieta Rytel, prof. uczelni dr inż. Danuta Figurska-Ciura dr inż. Dominika Mazurkiewicz dr inż. Maciej Bienkiewicz przedstawiciel studentów – Michał Smorczewski przedstawiciele otoczenia gospodarczego – Zbigniew Koźlik (szef kuchni w Hotelu HP Park Plaza, Wrocław) Rafał  Grzegorzek (...)
https://wbinoz.upwr.edu.pl/studia/rady-programowe/technologia-i-organizacja-gastronomii
Rada Programowa dla kierunku Żywienie człowieka i dietetyka Przewodniczący: dr hab. Grażyna Krasnowska, prof. uczelni Członkowie:                dr hab. Maciej Oziembłowski, prof. uczelni dr inż. Danuta Figurska-Ciura dr inż. Dominika Mazurkiewicz dr inż. Ewa Pejcz dr inż. Anna Żołnierczyk przedstawiciel studentów – Yelizaveta Kurnytska Przedstawiciele otoczenia gospodarczego:dr inż Karolina Łoźna - dietetyk w Uniwersyteckim Szpitalu Klinicznym im. Jana Mikulicza-Radeckiego we Wrocławiu (...)
https://wbinoz.upwr.edu.pl/studia/rady-programowe/zywienie-czlowieka-i-dietetyka
Czworo studentów Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu zostało wyróżnionych stypendium za osiągnięcia naukowe. To Joanna Rosik, Bartosz Wąsik, Dominika Sabat i Jakub Liu.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/studenci-upwr-ze-stypendium-ministra-edukacji-i--nauki-4318.html

https://aip.upwr.edu.pl/szkolenia/to-juz-bylo--ale-mozemy-do-tego-wrocic---sprawdz/warsztaty-dobra-prezentacja-1.html
Rada Programowa dla grupy kierunków Technologia żywności i żywienie człowieka, Zarządzanie Jakością i Analiza Żywności Przewodniczący: dr inż. Joanna Chmielewska, prof. uczelni Członkowie:    dr hab. Grażyna Krasnowska, prof. uczelni dr hab. Witold Gładkowski, prof. uczelni dr hab. Joanna Kolniak-Ostek, prof. uczelni dr hab. Elżbieta Rytel, prof. uczelni prof. dr hab. Joanna Wyka dr inż. Xymena Połomska dr inż. Anna Salejda dr inż. Agata Wojciechowicz-Budzisz przedstawiciele (...)
https://wbinoz.upwr.edu.pl/studia/rady-programowe/technologia-zywnosci-i-zywienie-czlowieka--zarzadzanie-jakoscia-i-analiza-zywnosci

Rezultaty: 21 - 30 z 13 podstron