Wyszukiwarka

wyszukiwanie zaawansowane

https://upwr.edu.pl/wspolpraca/projekty/seasoned/seasoned-1.html
Godziny pracy dziekanatu:pn-śr - 10.30-14.30, czw. - nieczynne, piątek - 10.30-14.30w soboty (w terminach zjazdów) Dziekanat czynny jest bez zmian Szanowni Studenci,uprzejmie prosimy o przesyłanie wiadomości e-mailowych bezpośrednio do osób zajmujących się obsługą spraw związanych z określonym tokiem studiów. Jednocześnie informujemy, że dziekanat nie ma możliwości przekierowania połączeń telefonicznych między numerami.   Pracownicy Dziekanatu: Kierownik dziekanatuinż. Małgorzata (...)
https://wpt.upwr.edu.pl/wydzial/dziekanat
Członkowie Rady Szkoły Doktorskiej Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu oraz jej promotorzy, w sumie 18 osób, zakończyli cykl szkoleń w ramach Szkoły Tutorów Akademickich prowadzonej przez Collegium Wratislaviense. SD UPWr to pierwsza w Polsce certyfikowana przez CW szkoła doktorska z tutoringiem.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/szkola-doktorska-upwr-z-tutoringiem-3684.html
O swoich własnych kotach, małych i dużych kocich pacjentach leczonych w klinikach Wydziału Medycyny Weterynaryjnej i dzikich kotowatych, których populacje starają się ratować opowiadają lekarze weterynarii UPWr.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/swiatowy-dzien-kota-kocie-gwiazdy-i-koci-lekarze-3471.html
Twórcy: Agnieszka Kita, Anna Pęksa, Tomasz Zięba Data zgłoszenia: 16-06-2008 Nr zgłoszenia: P.385439 Data wydania decyzji: 22-06-2012 Nr patentu: 212825 Przedmiotem wynalazku są ekstrudowane chrupki kukurydziane zawierające kaszkę kukurydzianą z dodatkiem wytłoków lnianych charakteryzujących się prawie takim samym składem chemicznym co surowiec wyjściowy, jedynie ma obniżoną zawartość oleju. Odpad ten może być cennym dodatkiem do wielu produktów spożywczych, np. chrupek. Wynalazek dotyczy (...)
https://upwr.edu.pl/wspolpraca/oferta-dla-biznesu/innowacje/know-how/ekstrudowane-chrupki-kukurydziane

https://upwr.edu.pl/badania/wiodace-zespoly-badawcze/zywnosc-i-zdrowie-foodhealth/projekty/zmiany-profilu-aminokwasowego-ziemniakow-o-roznej-barwie-miazszu-podczas-przechowywania-5.html

https://upwr.edu.pl/badania/doktoranci/obrony-doktoratow/mgr-inz-anna-zwyrzykowska-wodzinska-15-11-2022-r--53.html
Uniwersytet Betonu Grupy Górażdże jest ogólnopolskim projektem mającym na celu popularyzację wśród studentów zagadnień związanych z wytwarzaniem nowoczesnych materiałów budowlanych
https://wiksig.upwr.edu.pl/aktualnosci/final-ii-edycji-uniwersytetu-betonu-grupy-gorazdze-20.html
NBDC’S FOUNDERS Prof. Dr. Odilio Alves-Filho, NewDryTech AS, Waister SRL, NorwayProf. Trygve Eikevik, Norwegian University of Science & Technology, Norway SCIENTIFIC COMMITTEE OF NBDC 2022 Dr. Anna Michalska-Ciechanowska, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, PolandProf. Adam Figiel, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, PolandProf. Dr. Ireneusz Zbiciński, Lódź University of Technology, PolandProf. Aneta Wojdyło, University of Environmental and Life (...)
https://nbdc2022.upwr.edu.pl/konferencja/komitet-naukowy
NBDC’S FOUNDERS Prof. Dr. Odilio Alves-Filho, NewDryTech AS, Waister SRL, NorwayProf. Trygve Eikevik, Norwegian University of Science & Technology, Norway SCIENTIFIC COMMITTEE OF NBDC 2022 Dr. Anna Michalska-Ciechanowska, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, PolandProf. Adam Figiel, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, PolandProf. Dr. Ireneusz Zbiciński, Lódź University of Technology, PolandProf. Aneta Wojdyło, University of Environmental and Life (...)
https://konferencjacieleta.upwr.edu.pl/konferencja/komitet-naukowy

Rezultaty: 311 - 320 z 74 podstron

  • 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 74