Praktyki studenckie
Ramowy organizacji praktyk zawodowych w Uniwersytecie Przyrodnicznym we Wrocławiu
Praktyki kliniczne
Kierownicy i opiekunowie merytoryczni:
Praktyka po IV roku – dr hab. Marcin Jankowski, prof. uczelni marcin.jankowski@upwr.edu.pl
Praktyka po V roku - dr Jolanta Spużak jolanta.spuzak@upwr.edu.pl
Praktyka po IV i V roku English Division – dr hab. Kamila Glińska – Suchocka, prof. uczelni kamila.glinska-suchocka@upwr.edu.pl
Program, zasady odbywania i zaliczania praktyki (...)
https://wmw.upwr.edu.pl/studia/organizacja-studiow/praktyki-studenckie
Budżety obywatelskie, partycypacyjne czy pracownicze to właściwie już stały element budowania lokalnych wspólnot w miastach. Od niedawna takie rozwiązanie stosują też polskie uczelnie, z jednej strony realizując misję społecznej odpowiedzialności, z drugiej – oddając pole studentom i pracownikom, którzy najlepiej wiedzą, co chcieliby zmienić czy ulepszyć.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/budzet-partycypacyjny-jak-to-robia-inni-3756.html
Miejsca realizacji praktyk studentów kierunku Technologia i organizacja gastronomii, do roku akademickiego 2022/2023
"IMPED" Restauracja "Pod Kasztanami" Nysa"Karmazyn Bis" Joanna Pierz, Wrocław"Papa Bar" AW DORADZTWO Sp. z o.o. we Wrocławiu4HOPS Cycling pub, WrocławA&J Company "Pizza Station" WrocławAC Hotel by Marriott WrocławAdmi Spółka z o.o. Gastronomia, WrocławAmRest sp. z o.o. WrocławANDRZEJ FRYMAT PARTNER, GajkówArkadia Restauracja Hotel Aleksandra Główka, Jelcz LaskowiceArt (...)
https://wbinoz.upwr.edu.pl/wspolpraca/praktykodawcy/technologia-i-organizacja-gastronomii
Ta strona wykorzystuje pliki cookies własne w celu zapewnienia prawidłowego jej działania. Te pliki cookies pozostaną aktywne zawsze, nie ma możliwości wyboru w tym zakresie, ponieważ są to pliki cookies, dzięki którym strona funkcjonuje w prawidłowy sposób. W tych plikach cookies zapisana zostanie informacja o ustawieniach plików cookies użytkownika. Dodatkowo wykorzystywane są pliki cookies podmiotów trzecich w celu korzystania z narzędzi zewnętrznych. Więcej informacji w polityce prywatności.