Wyszukiwarka

wyszukiwanie zaawansowane
Kilka miesięcy pracy, 18 lokalizacji, ponad 60 zaangażowanych osób z uczelni. Nowy rok akademicki rozpoczynamy nowym filmem promocyjnym.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/nowy_film_promocyjny_upwr-81.html
Kadra dydaktyczna i badawcza Instytutu Nauk o Glebie, Żywienia Roślin i Ochrony Środowiska Dr inż. Jakub Bekier pokój 210 budynek C-1  Prof. dr hab. Adam Bogacz pokój 107 bud. C-1 Dr hab. Irmina Ćwieląg-Piasecka prof. UPWrpokój 119 budynek C-1  Dr inż. Magdalena Dębicka pokój 217 budynek C-1   Prof. dr hab. Bernard Gałkaprof. UPWr pokój 512 budynek CDN  Dr inż. Krzysztof Gediga pokój 310 budynek C-1 Prof. dr. hab. Elżbieta Jamroz pokój 115 budynek C-1 Dr inż. Paweł Jezierski (...)
https://ingos.upwr.edu.pl/dydaktyka/kadra-dydaktyczna
Wydziałowa Komisja Finansowa Przewodniczący: Prof. dr hab. Bogdan Stępień Sekretarz: Inż. Małgorzata Ślusarczyk Członkowie: - Prodziekani - Kierownicy jednostek   Wydziałowa Uczelnianego Systemu Zapewnienia Jakości Kształcenia  Przewodniczący: Prof. dr hab. Jacek Twardowski (Katedra Ochrony Roślin)  Przedstawiciel dziekanatu Inż. Małgorzata Ślusarczyk  Członkowie:  Agroinżynieria Prof. dr hab. inż. Krzysztof Lech Dr inż. Marek Brennensthul Dr hab. inż. Krzysztof Lejman, prof. (...)
https://wpt.upwr.edu.pl/wydzial/komisje-wydzialowe-i-dziekanskie
DZIEKANAT BIURO OBSŁUGI STUDENTA ul. Grunwaldzka 5550-357 Wrocław pokój 1.09 mail: dziekanat.wgpiak@upwr.edu.pl Szanowni Państwo, uprzejmie prosimy o bezpośredni kontakt z osobą zajmującą się obsługą kierunku, który Państwa dotyczy. W celu otrzymania zaświadczenia bardzo prosimy o kontakt e-mail ze zgłoszeniem zapotrzebowania i oczekiwanie na potwierdzenie zwrotne o przygotowanym dokumencie, skróci to czas obsługi. Jednocześnie informujemy, że Dziekanat nie ma możliwości przekierowania (...)
https://wgpiak.upwr.edu.pl/wydzial/dziekanat
w sprawie powołania doraźnej komisji przetargowej do przeprowadzenia postępowania o udzielenie zamówienia publicznego, w przetargu nieograniczonym, dla zadania pn. „Dostawa i montaż wyposażenia w wybranych pomieszczeniach budynku Centrum Biologii Stosowanej oraz Innowacyjnych Technologii Produkcji Żywności UPWr we Wrocławiu - w podziale na części: Część 1: Dostawa analizatora termograwimetrycznego z równoczesnym pomiarem DSC wraz z niezbędnymi akcesoriami i oprogramowaniem Część 2: (...)
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-ws-powolania-komisji/2022-rok/zarzadzenie-nr-1602022k-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-25-pazdziernika-2022-roku-162.html
Na posiedzeniu Rady Wydziału Inżynierii Kształtowania Środowiska i Geodezji w dniu 13 kwietnia 2016 roku w Auli im. Jana Pawła II zostały wręczone dyplomy ukończenia studiów I stopnia studentom studiów stacjonarnych
https://wiksig.upwr.edu.pl/aktualnosci/wreczenie-dyplomow-kwiecien-2016-96.html
w sprawie powołania doraźnej komisji przetargowej do przeprowadzenia postępowania o udzielenie zamówienia publicznego w trybie przetargu nieograniczonego, którego przedmiotem jest dostawa linii do produkcji innowacyjnych przetworów ziemniaczanych, elektroporatora oraz linii technologicznej do przetwórstwa surowców roślinnych wraz z wyposażeniem dla CIT – Centrum Biologii Stosowanej w 2 częściach: cz. 1 - linia do produkcji innowacyjnych przetworów ziemniaczanych oraz linia technologiczna do (...)
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-ws-powolania-komisji/2022-rok/zarzadzenie-nr-2032022k-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-20-grudnia-2022-roku-205.html
Młodzi, zdolni naukowcy z nieprzeciętnymi osiągnięciami (stypendia i nagrody Fundacji na rzecz Nauki Polskiej, premiera, ministra nauki, granty programu LIDER) spotkali się z prof. Jarosławem Bosym, rektorem UPWr na „śniadaniu ludzi z pasją”, by porozmawiać o przyszłości UPWr i ich roli w jej budowaniu.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/o-przyszlosci-uczelni-z-mlodymi-naukowcami-4243.html
Żywność funkcjonalna i bezpieczeństwo żywności. Nowe technologie i nowe wyzwania. O trendach i rozwiązaniach w produkcji żywności opowiada prof. Agnieszka Kita – nowa prezes Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/technologia_zywnosci_nauka_z_przyszloscia-846.html

https://upwr.edu.pl/wspolpraca/projekty/pierwsze-polskie-niekomercyjne-badanie-kliniczne-pol-histio/nr-projektu-2019abm010001-1.html

Rezultaty: 331 - 340 z 74 podstron

  • 1
  • 33
  • 34
  • 35
  • 74