Kadra dydaktyczna i badawcza
Instytutu Nauk o Glebie, Żywienia Roślin i Ochrony Środowiska
Dr inż. Jakub Bekier pokój 210 budynek C-1
Prof. dr hab. Adam Bogacz pokój 107 bud. C-1
Dr hab. Irmina Ćwieląg-Piasecka prof. UPWrpokój 119 budynek C-1
Dr inż. Magdalena Dębicka pokój 217 budynek C-1
Prof. dr hab. Bernard Gałkaprof. UPWr pokój 512 budynek CDN
Dr inż. Krzysztof Gediga pokój 310 budynek C-1
Prof. dr. hab. Elżbieta Jamroz pokój 115 budynek C-1
Dr inż. Paweł Jezierski (...)
https://ingos.upwr.edu.pl/dydaktyka/kadra-dydaktyczna
Wydziałowa Komisja Finansowa
Przewodniczący: Prof. dr hab. Bogdan Stępień
Sekretarz: Inż. Małgorzata Ślusarczyk
Członkowie:
- Prodziekani
- Kierownicy jednostek
Wydziałowa Uczelnianego Systemu Zapewnienia Jakości Kształcenia
Przewodniczący: Prof. dr hab. Jacek Twardowski (Katedra Ochrony Roślin)
Przedstawiciel dziekanatu
Inż. Małgorzata Ślusarczyk
Członkowie:
Agroinżynieria
Prof. dr hab. inż. Krzysztof Lech
Dr inż. Marek Brennensthul
Dr hab. inż. Krzysztof Lejman, prof. (...)
https://wpt.upwr.edu.pl/wydzial/komisje-wydzialowe-i-dziekanskie
DZIEKANAT
BIURO OBSŁUGI STUDENTA
ul. Grunwaldzka 5550-357 Wrocław
pokój 1.09
mail: dziekanat.wgpiak@upwr.edu.pl
Szanowni Państwo,
uprzejmie prosimy o bezpośredni kontakt z osobą zajmującą się obsługą kierunku, który Państwa dotyczy. W celu otrzymania zaświadczenia bardzo prosimy o kontakt e-mail ze zgłoszeniem zapotrzebowania i oczekiwanie na potwierdzenie zwrotne o przygotowanym dokumencie, skróci to czas obsługi.
Jednocześnie informujemy, że Dziekanat nie ma możliwości przekierowania (...)
https://wgpiak.upwr.edu.pl/wydzial/dziekanat
Ta strona wykorzystuje pliki cookies własne w celu zapewnienia prawidłowego jej działania. Te pliki cookies pozostaną aktywne zawsze, nie ma możliwości wyboru w tym zakresie, ponieważ są to pliki cookies, dzięki którym strona funkcjonuje w prawidłowy sposób. W tych plikach cookies zapisana zostanie informacja o ustawieniach plików cookies użytkownika. Dodatkowo wykorzystywane są pliki cookies podmiotów trzecich w celu korzystania z narzędzi zewnętrznych. Więcej informacji w polityce prywatności.