Wyszukiwarka

wyszukiwanie zaawansowane
Dokumenty patentowe odebrali: dr hab. Mirosław ANIOŁ, prof. nadzw.   dr Joanna BAJZERT prof. dr hab. Jacek BANIA dr Agnieszka BARTMAŃSKA prof. dr hab. inż. Jerzy BIENIEK dr inż. Łukasz BOBAK dr hab. inż. Robert BODKOWSKI dr inż. Hanna BORUCZKOWSKA dr inż. Tomasz BORUCZKOWSKI prof. dr hab. Józefa CHRZANOWSKA dr inż. Gabriel CZACHOR dr Anna DĄBROWSKA dr inż. Marcin DĘBOWSKI prof. dr hab. Zbigniew Dobrzański dr inż. Wioletta Drożdż Monika Dymarska Prof. dr hab. inż. Adam Figiel dr Elżbieta (...)
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/lista-zdobywcow-patentow-2016

https://upwr.edu.pl/wspolpraca/projekty/power-upwr-20/szkolenia-podnoszace-kompetencje-ict-w-obszarze-ms-excel/dzial-wspolpracy-z-zagrani-1.html

https://upwr.edu.pl/wspolpraca/projekty/power-upwr-20/autoprezentacja-i-wystapienia-publiczne-emisja-glosu/dzial-wspolpracy-z-zagran-1.html

https://wiksig.upwr.edu.pl/wydzial/struktura/katedra-architektury-krajobrazu/wizytowki-pracownikow/karolina-zalewska-9.html
Egzaminy magisterskie przed polsko-chińską komisją odbyły się w dniu 9 lutego 2017 w Centrum Geo-Info-Hydro
https://wiksig.upwr.edu.pl/aktualnosci/drugi-rocznik-absolwentow-wspolnych-polsko-chinskich-studiow-139.html

https://wmw.upwr.edu.pl/ogloszenia/szkolenie-pt-jak-zrobic-kilkadziesiat-elis-w-jeden-dzien---czyli-xmap-multipleks-50.html
w sprawie wprowadzenia zmian w zarządzeniu nr 23/2019 Rektora Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu z dnia 19 lutego 2019 roku w sprawie powołania stałej komisji rektorskiej ds. przeciwdziałania dyskryminacji
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-ws-powolania-komisji/2022-rok/zarzadzenie-nr-1872022k-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-1-grudnia-2022-roku-189.html

https://upwr.edu.pl/badania/szkola-doktorska/tematy-badawcze-i-promotorzy/dziedzina-nauk-scislych-i-przyrodniczych-2.html
Numer oferty:  01/2023/TŻ  Nazwa rozwiązania:  Chipsy z owoców albo warzyw  BACKGROUND Trendy w dążeniu do zdrowego stylu życia wpływają na rozwój światowego przemysłu spożywczego, w tym sektora owoców. Chipsy z owoców lub warzyw stanowią alternatywę w stosunku do tradycyjnych wyrobów przekąskowych z ziemniaków, smażonych w oleju roślinnym o wysokiej temperaturze, sprzyjającej powstawaniu szkodliwych dla zdrowia związków chemicznych, takich jak akrylamid. Najbardziej rozpowszechnionym (...)
https://upwr.edu.pl/wspolpraca/oferta-dla-biznesu/oferta-technologiczna/chipsy-z-owocow-albo-warzyw
Numer oferty: 05/2023/TŻ Nazwa rozwiązania: Ketchup o właściwościach prozdrowotnych BACKGROUND Według danych opublikowanych przez Euromonitor rynek ketchupu w Polsce został wyceniony na 500 mln złotych. Kategoria keczupu w placówkach małego formatu w pierwszym kwartale roku 2020 odnotowała 7% wzrost w wartości sprzedaży w porównaniu do analogicznego okresu roku ubiegłego. Keczup sprzedaje się w miarę równomiernie przez cały rok, ale początek sezonu grillowego to jeden z lepszych okresów (...)
https://upwr.edu.pl/wspolpraca/oferta-dla-biznesu/oferta-technologiczna/ketchup-o-wlasciwosciach-prozdrowotnych

Rezultaty: 331 - 340 z 67 podstron

  • 1
  • 33
  • 34
  • 35
  • 67