Wyszukiwarka

wyszukiwanie zaawansowane
AGROBIZNES– studia stacjonarne I stopnia (wg rocznika rozpoczęcia studiów) 2021/2022 - dr inż. Małgorzata Krotowska, tel. 71 320-1762, email: malgorzata.krotowska@upwr.edu.pl    AGROINŻYNIERIA– studia stacjonarne I stopnia (wg rocznika rozpoczęcia studiów) 2024/2025 - dr inż. Marek Brennensthul  tel. 71 320-5827, email: marek.brennensthul@upwr.edu.pl 2022/2023 - dr hab. Krzysztof Lech, prof. uczelni, tel. 71 320-5959, email: krzysztof.lech@upwr.edu.pl   2021/2022 - dr inż. Beata Cieniawska, (...)
https://wpt.upwr.edu.pl/studia/opiekunowie-lat-i-kierunkow-studiow
Nagrody w dziedzinie dydaktycznej indywidualne i zespołowe I, II i III stopnia: dr Wiesław BIELAS dr inż. Małgorzata BINIAK-PIERÓG dr inż. Anna BOCHEŃSKA-SKAŁECKA dr Hieronim BOROWICZ dr hab. inż. Kazimierz ĆMIELEWSKI, prof. nadzw. dr Grzegorz DEJNEKA dr Kamila GLIŃSKA-SUCHOCKA dr inż. Mirosław KACZAŁEK dr hab. inż. Robert KALBARCZYK, prof. nadzw. Dr inż. Jan KAZAK dr Liliana KICZAK dr inż. Wojciech KILIAN dr Katarzyna KOSEK-PASZKOWSKA                                          dr inż. Piotr (...)
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/lista-nagrodzonych-2016
Nowo powołana prof. Monika Bronkowska z Katedry Żywienia Człowieka o tym, czym się różni jedzenie od żywienia, o mikrobiomie jelitowym, chorobach cywilizacyjnych i dietetycznych modach.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/prof-bronkowska--od-tego-co-jemy-zalezy-nasze-zdrowie-3417.html
Za nami pierwsza dwudniowa edycja Święta sera i wina. Były tłumy przy stoiskach wystawców, warsztaty serowarskie, winiarskie, zwiedzanie nowo otwartej serowarni i warsztaty dla dzieci. Na Pawłowicach gościł też finalista MasterChef, Mateusz Krojenka.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/tlumy-wroclawian-na-swiecie-sera-i-wina-4133.html
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu wraz z gminami Polanica-Zdrój, Kłodzko i Dzierżoniów zaangażował studentów do wykonania koncepcji zagospodarowania terenu parku w miejscowości Ołdrzychowice Kłodzkie, terenu Parku Leśnego w Polanicy-Zdroju i terenu wokół Pałacu w Kiełczynie.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/studenci-architektury-krajobrazu-tworza-koncepcje-zagospodarowania-trzech-parkow-3846.html
Miejsca realizacji praktyk studentów kierunku Technologia i organizacja gastronomii, do roku akademickiego 2022/2023 "IMPED" Restauracja "Pod Kasztanami" Nysa"Karmazyn Bis" Joanna Pierz, Wrocław"Papa Bar" AW DORADZTWO Sp. z o.o. we Wrocławiu4HOPS Cycling pub, WrocławA&J Company "Pizza Station" WrocławAC Hotel by Marriott WrocławAdmi Spółka z o.o. Gastronomia, WrocławAmRest sp. z o.o. WrocławANDRZEJ FRYMAT PARTNER, GajkówArkadia Restauracja Hotel Aleksandra Główka, Jelcz LaskowiceArt (...)
https://wbinoz.upwr.edu.pl/wspolpraca/praktykodawcy/technologia-i-organizacja-gastronomii
Polska Akademia Nauk doceniła naukowców Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu. To prof. Krzysztof Sośnica, prof. Stanisław Dzimira i prof. Wojciech Niżański
https://wiksig.upwr.edu.pl/aktualnosci/naukowcy-upwr-z-nagrodami-polskiej-akademii-nauk-278.html
Już w piątek odbędzie się charytatywny, piętnasty Koncert noworoczny. Ten wyjątkowy wieczór, dedykowany wsparciu Fundacji Wrocławskie Hospicjum dla Dzieci, rozpocznie się od aukcji charytatywnej, prowadzonej przez redaktora Marka Obszarnego. Wydarzenie, które stało się już uczelnianą tradycją, co roku przyciąga tłumy gości pragnących wesprzeć szczytny cel.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/15-jubileuszowy-koncert-noworoczny-muzyka-i-sztuka-dla-dobrej-sprawy-4246.html

https://upwr.edu.pl/ogloszenia/konkurs-mlode-umysly-young-minds--project-653.html
Naukowcy z Katedry Żywienia Człowieka Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu obejmują niecodzienną opieką 64 rodziny z kilkunastu małych miast w województwach dolnośląskim, łódzkim i wielkopolskim.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/naukowcy_z_katedry_zywienia_czlowieka_upwr_ucza_jak_jesc-509.html

Rezultaty: 331 - 340 z 37 podstron

  • 1
  • 33
  • 34
  • 35
  • 37