Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności
dr inż. Anna Gliszczyńska – uzyskała stopień doktora habilitowanego nauk biologicznych w dyscyplinie biotechnologia na podstawie cyklu publikacji pod tytułem: „Chemoenzymatyczne modyfikacje struktury biologicznie aktywnych związków pochodzenia naturalnego”, nadany uchwałą Rady Wydziału Biotechnologii i Nauk o Żywności z dnia 26 września 2017 roku
dr inż. Artur Gryszkin – uzyskał stopień doktora habilitowanego nauk rolniczych w dyscyplinie (...)
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/doktorzy-habilitowani--ktorzy-odebrali-promocje-poczas-inauguracji-roku-akademickiego-2018-2019
Nagrody za całokształt działalności naukowej, dydaktycznej i organizacyjnej
prof. dr hab. Andrzej Filistowicz
prof. dr hab. Bogusław Fuchs
prof. dr hab. Jan Kuryszko
prof. dr hab. Janusz A. Madej
prof. dr hab. Józef Szlachta
Nagrody w dziedzinie badań naukowych
Indywidualne i zespołowe I, II i III stopnia
prof. dr hab. inż. Mirosław Anioł
prof. dr hab. Jacek Bania
dr inż. Agnieszka Bartmańska
prof. dr hab. inż. Jerzy Bieniek
dr hab. Jan Bocianowski
dr hab. inż. Dorota (...)
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/lista-nagrodzonych-2017
Ta strona wykorzystuje pliki cookies własne w celu zapewnienia prawidłowego jej działania. Te pliki cookies pozostaną aktywne zawsze, nie ma możliwości wyboru w tym zakresie, ponieważ są to pliki cookies, dzięki którym strona funkcjonuje w prawidłowy sposób. W tych plikach cookies zapisana zostanie informacja o ustawieniach plików cookies użytkownika. Dodatkowo wykorzystywane są pliki cookies podmiotów trzecich w celu korzystania z narzędzi zewnętrznych. Więcej informacji w polityce prywatności.