Wyszukiwarka

wyszukiwanie zaawansowane

https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/komisje--rzecznicy--pelnomocnicy/inne-komisje/inne-komisjekomisja-ds-ocen-2.html
Będą „łapać” grzyby z powietrza, badać tkanki roślin, zastanawiać się, jak można wykorzystywać odpady do produkcji energii. Ruszają nowe zajęcia Uniwersytetu Dzieci – prowadzone na Uniwersytecie Przyrodniczym.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/nauka_do_kwadratu_czyli_cos_dla_nastolatkow-633.html
Coroczne święto Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu za nami: było uroczyście, sportowo, rodzinnie i pysznie. Jarmark Pawłowickich zgromadził pracowników, studentów i przyjaciół uczelni w Pawłowicach.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/jarmark_pawlowicki_dni_przyrodnikow_2017-573.html
14 listopada Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu uroczyście obchodził swoje święto. Z tej okazji nagrodzono najlepszych naukowców i wieloletnich pracowników oraz nadano tytuł doktora honoris causa prof. Wolfgangowi Kellerowi.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/swieto-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-2018-3344.html
Wrocław przystąpił do Paktu Mediolańskiego. Zobowiązanie związane z realizacją miejskiej polityce żywnościowej łączy obecnie 225 miast z całego świata. Uniwersytet Przyrodniczy poprzez działania naukowe, edukacyjne, jak i popularyzatorskie wspiera realizację paktu, który jest wyrazem troski o system żywnościowy miast, a co za tym idzie, kondycję i zdrowie ich mieszkańców.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/pakt-mediolanski-upwr-wspiera-wroclaw-3835.html

https://upwr.edu.pl/studia/studencka-aktywnosc/grupy-tworcze/chor-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu/dyrygenci/prof-dr-hab-alan-urbanekki-1.html
Sery od podszewki, pokazy kulinarne, wyróżnienia dla najlepszych winiarzy i serowarów – III Święto Sera i Wina przyciągnęło do Pawłowic smakoszy, znawców, producentów i tych, którzy uczą, jak produkować najlepiej.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/bylo_pysznie_i_regionalnie-727.html
Trwa pilotażowy sezon Rolnictwa Wspieranego Społecznie (RWS) na UPWr. Ponad setka pracowników uczelni co tydzień otrzymuje skrzynkę świeżych warzyw i owoców z Samotworu i Psar. Jest zdrowo, a dodatkowo do każdego zamówienia trafia sezonowa niespodzianka, ostatnio surfinie i sadzonki pomidorów.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/smacznie-zdrowo-sezonowo-czyli-rws-na-uczelni-3801.html
mgr inż. Damian Michał Maksimowski Zawiadomienie o obroniestreszczenie pol.recenzja nr 1 recenzja nr 2recenzja nr 3 mgr inż. Alan Piotr Gasiński Zawiadomienie o obroniestreszczenie pol.streszczenie ang.recenzja nr 1 recenzja nr 2recenzja nr 3 mgr inż. Andrzej Kwaśnica Zawiadomienie o obroniestreszczenie pol.streszczenie ang.recenzja nr 1 recenzja nr 2recenzja nr 3 mgr Aneta Maria Mrozek-Szetela Zawiadomienie o obroniestreszczenierecenzja nr 1 recenzja nr 2recenzja nr 3 mgr inż. Justyna (...)
https://wbinoz.upwr.edu.pl/nauka/doktoraty
AGROBIZNES– studia stacjonarne I stopnia (wg rocznika rozpoczęcia studiów) 2021/2022 - dr inż. Małgorzata Krotowska, tel. 71 320-1762, email: malgorzata.krotowska@upwr.edu.pl    AGROINŻYNIERIA– studia stacjonarne I stopnia (wg rocznika rozpoczęcia studiów) 2024/2025 - dr inż. Marek Brennensthul  tel. 71 320-5827, email: marek.brennensthul@upwr.edu.pl 2022/2023 - dr hab. Krzysztof Lech, prof. uczelni, tel. 71 320-5959, email: krzysztof.lech@upwr.edu.pl   2021/2022 - dr inż. Beata Cieniawska, (...)
https://wpt.upwr.edu.pl/studia/opiekunowie-lat-i-kierunkow-studiow

Rezultaty: 381 - 390 z 45 podstron

  • 1
  • 38
  • 39
  • 40
  • 45