Tłumy wrocławian, kolejki przy stoiskach wystawców, warsztaty serowarskie, winiarskie i sensoryczne dla dzieci, wreszcie nagrody w konkursach – po dwóch latach przerwy spowodowanej pandemią Święto sera i wina wróciło do Pawłowic.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/vii-swieto-sera-i-wina-za-nami-3887.html
Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności
dr inż. Anna Gliszczyńska – uzyskała stopień doktora habilitowanego nauk biologicznych w dyscyplinie biotechnologia na podstawie cyklu publikacji pod tytułem: „Chemoenzymatyczne modyfikacje struktury biologicznie aktywnych związków pochodzenia naturalnego”, nadany uchwałą Rady Wydziału Biotechnologii i Nauk o Żywności z dnia 26 września 2017 roku
dr inż. Artur Gryszkin – uzyskał stopień doktora habilitowanego nauk rolniczych w dyscyplinie (...)
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/doktorzy-habilitowani--ktorzy-odebrali-promocje-poczas-inauguracji-roku-akademickiego-2018-2019
Ta strona wykorzystuje pliki cookies własne w celu zapewnienia prawidłowego jej działania. Te pliki cookies pozostaną aktywne zawsze, nie ma możliwości wyboru w tym zakresie, ponieważ są to pliki cookies, dzięki którym strona funkcjonuje w prawidłowy sposób. W tych plikach cookies zapisana zostanie informacja o ustawieniach plików cookies użytkownika. Dodatkowo wykorzystywane są pliki cookies podmiotów trzecich w celu korzystania z narzędzi zewnętrznych. Więcej informacji w polityce prywatności.