Studia podyplomowe: „Nowoczesna produkcja owoców miękkich”
OTWARCIE NABORU NA I EDYCJĘ STUDIÓW PODYPLOMOWYCH (2024/2025)– STUDIA TRWAJĄCE OD PAŹDZIERNIKA 2024 DO CZERWCA 2025
REKRUTACJA: Internetowa rejestracja kandydatów
WSZELKICH INFORMACJI UDZIELA KIEROWNIK STUDIÓW PODYPLOMOWYCH: dr inż. Piotr Chohura tel. 796 290 598
ORAZ DR INŻ. MARTA CZAPLICKA – 502 205 710
O studiach
Polska jest wiodącym producentem owoców miękkich w Europie. Uprawy owoców miękkich rozwijają się w ostatnich (...)
https://wpt.upwr.edu.pl/studia/studia-podyplomowe/nowoczesna-produkcja-owocow
Ta strona wykorzystuje pliki cookies własne w celu zapewnienia prawidłowego jej działania. Te pliki cookies pozostaną aktywne zawsze, nie ma możliwości wyboru w tym zakresie, ponieważ są to pliki cookies, dzięki którym strona funkcjonuje w prawidłowy sposób. W tych plikach cookies zapisana zostanie informacja o ustawieniach plików cookies użytkownika. Dodatkowo wykorzystywane są pliki cookies podmiotów trzecich w celu korzystania z narzędzi zewnętrznych. Więcej informacji w polityce prywatności.